Itt a Katalin hercegné-kapszulakollekció: így állítsd össze 13 „egyszerű” alapdarabból

Borítókép: Itt a Katalin hercegné-kapszulakollekció: így állítsd össze 13 „egyszerű” alapdarabból Forrás: Getty Images
Már régóta figyeljük, hogy Katalin hercegné tulajdonképpen tizenháromféle ruhát hord. Nem is sok! Szóval, kedves divatrajongók, nincs több kifogás... ;)

Egyáltalán nem véletlen, hogy Kate outfitje gyakorlatilag minden esetben óriási hatást gyakorol a divatszakmára, az egekbe röpítve egy-egy kevésbé ismert márkát, amelynek egyik darabját a hercegné viselni méltóztatott. A Kate-effektusként is emlegetett jelenség ma már komoly gazdasági tényező.

Katalin a földkerekség egyik legbefolyásosabb asszonya, legalábbis a divatot illetően biztosan az. Ezt a pozíciót hosszú évekig tartó kemény munkával vívta ki; eltartott egy darabig, amíg kifejlesztette egyéni, modern, ugyanakkor a királyi családhoz mégis passzoló stílusát. Katalin ma már biztosra megy, s nincs az a nyilvános szereplés, amikor ne látszana kifogástalanul elegánsnak. Ugyanakkor amilyen sokféle tervezőhöz, ruhaanyaghoz nyúl, olyan gyakran térnek vissza bizonyos elemek: a derékban szűkülő, térd fölött végződő ruhák, a testszínű harisnyák, a csipke- és fejdíszmegoldások.

Szóval, ha jól megnézzük, kis túlzással 13 féle jól megválasztott ruhadarab segítségével bárki összeállíthatja a maga Katalin hercegné-kapszulakollekcióját. Mindössze a következő darabokból kell beszereznie egy-kétfélét:

fotók: Getty Images