5 tévhit az alakformáló fehérneműkről + 5 darab, amit nekünk találtak ki

Borítókép: 5 tévhit az alakformáló fehérneműkről + 5 darab, amit nekünk találtak ki Forrás: Europress
Még mindig azt hiszed, hogy az alakformáló fehérnemű ciki és különben sem lehet vonzó benne az ember?

Igen, tudjuk, Bridget Jones befürdött a nagyibugyival (illetve mégsem, de ez már másik történet)...

...De azóta sok víz folyt le a Temzén, a Dunán meg pláne, és a mai alakformáló fehérneműk már sokkal szexibbek, változatosabbak és többféle probléma megoldására alkalmasak, mint a 90-es években voltak. Azért érdemes végiggondolni, hogy mit várunk egy ilyen fehérneműtől... ebben nyújt segítséget az alábbi összeállítás és persze a termékajánló a galériában.

Alakformáló Fehérnemű Mítosz #1: Ha alakformáló fehérneműt vásárolok, akkor végképp elismerem magam (valamint a barátnőim és a bolti eladó) előtt, hogy valami nagy baj van a testemmel.

A valóság: Ennek az ellenkezője igaz. Az alakformálókra ugyanúgy tekinthetünk, mint a sminkre vagy a számunkra előnyös ruhákra. Ezek mind arra valók, hogy kihangsúlyozzuk az előnyeinket, nem arra, hogy elrejtsük a hátrányainkat. Annál is inkább, mert az alakformáló fehérnemű nem fog „kisebbnek” mutatni bennünket [lásd még később], attól tehát, hogy ilyet hordunk, nyugodtan felvállalhatjuk a domborulatainkat. :)

Alakformáló Fehérnemű Mítosz #2: Ha ilyen fehérnemű van rajtam, akkor jó lesz rám a kisebb ruhaméret.

A valóság: Jaj, dehogyis! Drága olvasók, nyugodtan felejtsétek el ezt a ruhaméret-parát! Ugye nem azért költötök akár egy fillért is alakformáló fehérneműre, hogy eggyel kisebb _szám_ virítson a ruhacímkéteken?! A fenti állítás már csak elmélet szintjén sem igaz, hát még a gyakorlat szintjén. A túl szűk ruha ugyanúgy hurkákat fog eredményezni alakformáló fehérneműben, mint anélkül. Azonkívül kényelmetlen. Ugyanígy fontos, hogy maga a fehérnemű is megfelelő méretű legyen.

Alakformáló Fehérnemű Mítosz #3: Az ilyen fehérneműket csak alkalmakra szokás felvenni.

A valóság: A fenti állítás abból az előfeltételezésből fakad, hogy az alakformáló fehérnemű lényegénél fogva kényelmetlen. Ez nem feltétlenül igaz, sőt, biztatnánk olvasóinkat arra, hogy egyáltalán ne vásároljanak kényelmetlen ruhákat. :) Egy jól megválasztott magas derekú alakformáló bugyiban vagy bodyban nyugodtan járhatunk akár minden nap dolgozni vagy bárhová. Az egész alakos alakformáló ruhákat általában alkalmi ruhák alá szokás venni, de mi természetesen nem mondjuk meg, hogy mikor melyik fehérneműdet vedd fel.

Alakformáló Fehérnemű Mítosz #4: Az alakformáló fehérnemű elszorítja a derekat, a combot, és így nem lehet benne levegőt venni.

A valóság: A fűzők kora már lejárt... Lásd még az előző pontot. Még egyszer felhívjuk a figyelmet, hogy az alakformáló fehérnemű nem arra való, hogy sokkal kisebbnek vagy vékonyabbnak tűnjünk, hanem arra, hogy néhány hurka vagy más domborulat diszkréten kisimuljon a ruhánk alatt. Ezek a célok pedig szenvedés nélkül is megvalósíthatók.

Alakformáló Fehérnemű Mítosz #5: Az alakformáló fehérnemű nem szexi, isten ments, hogy a férjem vagy a szeretőm meglásson benne.

A valóság: Aki ilyet gondol, az még nem látott egy darabot sem a fehérneműmárkák idei kollekcióiból. Néhány példa galériánkban – kattintsatok!

(Az alábbi fehérneműk nagy része 20% kedvezménnyel vásárolható meg a Joy-napok alatt; részletek itt: joynapok.hu)