A jólöltözöttség titka: 8 könnyen betartható tipp

A jólöltözöttség titka: 8 könnyen betartható tipp

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

8

8 könnyen hasznosítható tanács azoktól, akik mindig nagyon stílusosak, jólöltözöttek és akiknek a megjelenését irigyeljük.

Ugye te is ismersz olyanokat, akik valahogy soha nem nyúlnak mellé, akik mindig szuperül néznek ki, akik, bármit is viselnek, jól áll rajtuk és tudják is azt viselni? Van, akinek veleszületett tehetsége van ehhez, de olyan is van, aki menet közben, akár a saját kárán, bakijain tanulta meg, mit is jelent a stílus és a jó ízlés. Ha megfogadod az alábbi tanácsokat, neked is könnyebb lesz ruhát vásárolni vagy összeállítani reggelente a szettjeidet!

1. Inspirálódj, de ne másolj!

Általában a férfiak szoktak úgy vásárolni, hogy bemennek a boltba, rámutatnak a kirakati babára, és a saját méretükben megvásárolják a teljes outfitet. Ha tetszik valakinek a stílusa vagy egy speciális szettje, azt találd ki, melyik rész, melyik darab az, amit a legkönnyebben be tudnál építeni a saját gardróbodba, melyik apró részlet passzolna a legjobban a személyiségedhez, és csupán azt "nyúld le". Ez lehet egy apró kiegészítő, egy jópofa színpárosítás vagy egy cipőfazon, amit eddig nem hordtál, de szívesen megpróbálkoznál vele. Tudod, az ördög a részletekben rejlik.

hogyan legyek jól öltözött,hogyan legyek stílusos,hogyan öltözzek divatosan,hogyan öltözzek jól,

2. Kezeld rugalmasan a mérettáblákat!

Lépj túl azon, milyen szám szerepel a kiválasztott darabon, és inkább arra koncentrálj, nem tudna-e többet az a ruhadarab a te méretednél nagyobb változatban. A pólók vagy a kardigánok gyakran sokkal vonzóbban állnak lazább kiadásban, ha nem "cuppannak" a testedre. Persze nem szabad túlzásba vinni: nem az a cél, hogy szökött lelenc benyomását keltsd.

Olvasd el ezt is!

3. Adj magadnak időt az elkészülésre!

Igen, sajnos nem mindig sikerül egyből, azonnal eltalálni: legyen időd variálni a szetteddel és akár többször is átöltözni, ha sehogyan sem stimmel az összhatás. Sietős reggeleken pedig nyúlj a biztos, jól bejáratott, tuti kombinációk után, még akkor is, ha már unod őket.

hogyan legyek jól öltözött,hogyan legyek stílusos,hogyan öltözzek divatosan,hogyan öltözzek jól,

4. Viseld magabiztosan a ruháidat!

Legyen bár a legtrendibb, legmenőbb az öltözéked, ha úgy viselkedsz benne, mintha kölcsön kaptad volna, nem leszel hiteles. A szuperstílusos nők egyik legnagyobb vonzereje pont abban a lazaságban, keresetlen könnyedségben rejlik, amivel akár a legmeghökkentőbb darabokat is viselni tudják. Csak olyan ruhákat hordj, amiket tényleg a magadénak érzel, amiben fesztelenül, magabiztosan tudsz mozogni, élni.

Olvasd el ezt is!

5. Tudd, hogy mindenhol rábukkanhatsz valami jóra!

Bolhapiac, turkáló, outlet? A streetstyle királynők tudják, hogy puszta sznobizmusból vagy előítéletességből nem utasíthatnak el egyetlen lelőhelyet sem. Sosem lehet tudni, hol bukkannak rá valami igazán ütős, különleges, vágyott darabra.

hogyan legyek jól öltözött,hogyan legyek stílusos,hogyan öltözzek divatosan,hogyan öltözzek jól,


6. Tudd, hogy a márkanév nem minden!

Nem a márkás cuccoktól lesz valaki cool: bárhol lehet mutatós, karakteres darabokat találni. A stílusosság egyik ismérve pont az, hogy nem görcsölsz rá a márkanevekre és logókra.

7. Öltözz magadnak!

Talán furán hangzik, de a legstílusosabb nőknek pont nem az a céljuk az öltözködéssel, hogy mások is elismerjék, milyen jólöltözöttek. Azért viselik azt, amit viselnek, mert nekik tetszik, mert jól érzik benne magukat – és pont ez az ami miatt annyira jól működik a dolog. Mivel mások véleménye nem érdekli őket, nem is kötik őket a megszokott konvenciók, szabályok és ez a szabadság lehetővé teszi, hogy igazán eredeti kombókkal rukkoljanak elő.

hogyan legyek jól öltözött,hogyan legyek stílusos,hogyan öltözzek divatosan,hogyan öltözzek jól,

8. Ne kövesd válogatás nélkül a trendeket!

A divatosan öltözködők követik ugyan a trendet, de nem minden trendet. Kiválasztják azokat a részleteket, amik a leginkább passzolnak a lelkivilágukhoz, amitől nem változik meg gyökeresen a stílusuk, csupán felfrissül, megújul kissé. Nézd meg te is, az éppen aktuális őrületek közül mit tudsz a legkönnyebben és a legkisebb anyagi ráfordítással integrálni a gardróbodba, és ne gondolkozz gyökeres, hirtelen változtatásokban!

Nézd magad a férfiak szemével! 5 dolog, amiről azt hiszed, hogy bejön nekik, pedig nagyon nem

Mire vágyik a nő és mire vágyik a férfi? Hát már megint itt a bizonyíték, hogy nem ugyanarra. Íme 5 olyan dolog, amivel igyekszünk meghódítani őket, miközben...

Ötletes hálószoba-térelválasztók apró lakásokba

Még a legkisebb lakásban is alakíthatsz ki magadnak egy külön hálót...még ha csak egy szobád van is!

A legbosszantóbb dolgok, amikkel a párok szabotálhatják egymás nyugodt alvását

Lehet, hogy nem is gondolnátok rá, hogy bizonyos alvási szokásotokkal a másiknak álmatlan éjszakákat okoztok!

Beköltöznél? 16 káprázatos otthonná alakított templom

Elsőre talán még szentségtörésnek is tűnhet, de nézd meg a pazarul átalakított belső tereket!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő most egy évre! Ajándék Éva Utazót kapsz 10 Éva magazin mellé!

Csak 3950 Ft