5+1 apróság, amitől magabiztosan indulok el otthonról reggel

5+1 apróság, amitől magabiztosan indulok el otthonról reggel
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Néha egy-egy kedvenc használati tárgyunk szinte varázserővel hat ránk még a legnyomasztóbb reggeleken is.

1. kávé termoszban

Minden reggel lefőzök több adag kávét, így rengeteget spórolok (egy átlagos kávézóban két adag latte többe kerül, mint egy csomag őrölt kávé a boltban) és a metró felé tartva a szélben jólesően melegíti a kezem a termoszpohár. (Igen, tartok kézi tejhabosítót az irodában.)

2. vaníliás tusfürdő

Nagyon vigyázok az illatokkal, főleg reggel, ezért hétköznap nem is használok parfümöt, csak egy illatos tusfürdőt. A testápolómban és az arckrémemben sem lehet erős illatanyag! Mostanában a vaníliaillatra ébredek, de ha különleges löketre van szükségem, akkor a citrusos flakont veszem elő.

Olvasd el ezt is!

3. matt-rózsaszín rúzs

A múltkor egy bizsuboltban, hatalmas műanyag ékszerek és csillámos szemhéjpúder-paletták között akadtam rá erre az üderózsaszín, de mégis visszafogott (mert matt) rúzsra és azóta minden reggel felkenem. Egészen más lesz az arcom tőle és én is másképp nézek a világra.

4. nőies fehérnemű

Már elég öreg vagyok ahhoz, hogy ne vegyek fel olyan fehérneműt, amiben bizonytalanul vagy kényelmetlenül érzem magam. Ha soha senki sem fogja megtudni, mit viseltem egy átlagos kedd reggel, nekem akkor is fontos, hogy a ruhám alatt nőies holmit viseljek, ami nem vág be, nem csúszkál jobbra-balra és nem szürkült el a sok mosástól. Egyszerűen egész más érzés így kilépni az utcára.

5. fülhallgató

A fülhallgató számomra maga a szabadság élménye: kizárja a külvilágot, én viszont olyan zenét hallgathatok, amilyet csak akarok, nem zavar senkit és nem is tudja senki (persze a villamoson az az egyetemista srác biztos találgatja magában, hogy mit hallgathat vajon az a rózsaszín szájú lány)? A fülhallgatóm nélkül (és persze a telefonom nélkül, amelyen a zenék sorakoznak)nem vagyok hajlandó elindulni otthonról.

+1. (jó időben)oversize napszemüveg

Ha csak egy kicsit is napsütéses az idő, mindig felveszek egy jókora, nőies napszemüveget, amiben, akármilyen stresszes a reggelem, mindig megnő a biztonságérzetem. Pedig tudom, hogy egy napszemüvegtől még nem fog csökkenni a világban a gonoszság vagy akár a banánhéjak száma az utcán, amiken elcsúszhatok, de valahogy mégis. Sokszor borús időben is magammal viszem, hogy legalább nálam legyen a titkos védekezőfegyverem.

4 tipp lefekvés előttre a gyönyörű bőrért

A szép bőr érdekében érdemes egy-két rituálét bevezetni.

3 hétvégi csodás arcmaszk, amitől gyönyörű lesz a bőröd

A hétvége tökéletes idő arra, hogy fordíts néhány percet az arcbőrödre.

15 sztárpasi, akinek a vörös haj a szexepilje

Van olyan köztük, akiről még csak nem is sejtettük, hogy eredeti vörös a hajkoronája!

Neveld úgy a fiadat, hogy tisztelje a nőket: 10 tipp

Egy férfi soha nem üt meg egy nőt. Úriember nem dicsekszik a hódításaival. Viselkedj a lányokkal udvariasan, bókolj nekik, engedd őket előre az ajtóban... Triviális dolgok ezek, ugye? Valahogy mégis gyakran találkozunk ettől eltérő magatartással.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Dupla ajándék magadnak: Éva Advent különszám kedvezményes Éva-előfizetéshez! Fizess elő egy évre az Éva magazinra, és mi megajándékozunk egy ÉVA ADVENT különszámmal! Most mindez 40 százalék kedvezménnyel 7645 Ft helyett csak 4590 FT!

Csak 4590 Ft