Megéheztél? Fald fel a kalapod! Elképesztően vicces divatalkotások

Megéheztél? Fald fel a kalapod! Elképesztően vicces divatalkotások
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

V

Vajon mi születhet a gasztronómia és a divat izgalmas és igen látványos találkozásából?

A divat igenis tápláló! A 2015-ös Milánói Expo például az egész tematikáját a művészet és az ételkultúra kettősére építette. S hogy mi születhet a gasztronómia és a divat izgalmas és igen látványos találkozásából? Egy egész étlapot felvonultató haute couture kollekció, keksz-karkötő és ropogtatnivaló nadrágkosztüm vagy éppen egy igazi ruhaédesség dinnyéből és mangófalatokból! Számos tervező merít a gasztronómiából. (V)együk hát sorra az étlap kínálatát!
1. A Fernanda Gattinoni által alapított divatház mindig drámai elemekkel dolgozó tervezőinek 2015-ös gabonakollekciója tényleg ehető! A kenyérkalap alatt búzaszálakból álló fűző, kekszdíszítésű nadrág mellé pedig óriáskarkötő dukál!

gasztronómia és divat,étel és divat,ehető ruhák,ruhák ételből,ruhák kajából,

gasztronómia és divat,étel és divat,ehető ruhák,ruhák ételből,ruhák kajából,

2. A New York-i Ted Sabarese Hunger Pains című, „az vagy, amit megeszel” mottót követő fotósorozatán a modellek által preferált ételek öltözék formájában kerültek a test-asztalra. Kalácskalap, gofrinadrág, nyershússzoknya, nem biztos, hogy mindenkinek ízlene!

gasztronómia és divat,étel és divat,ehető ruhák,ruhák ételből,ruhák kajából,


3. A mindig vidám és ragyogó színösszeállításokat kedvelő 1960-ban született spanyol dizájner, Agatha Ruiz de la Prada tükörtojás-ruhája és makaróni-szoknyája azonban egész biztos meghozza az étvágyunkat és a jókedvünket!

gasztronómia és divat,étel és divat,ehető ruhák,ruhák ételből,ruhák kajából,

4. A Zürich-ben élő és dolgozó Stefania Biggel 2009-ben szerzett diplomát a bázeli Divatintézetben. Együtteseire a letisztultság és a vidám részletmegoldások a jellemzőek. 2014-ben a Mercedes-Benz Divatnapok alatt bemutatott kollekcióját homáros és dinnyés kiegészítőkkel fűszerezte.

gasztronómia és divat,étel és divat,ehető ruhák,ruhák ételből,ruhák kajából,

5. Anya Hindmarch 2014-ben debütáló pop art stílusú táskái a reggeliző pelyhek dobozának mintáit idézték. A 2015-ös őszi-téli kollekciójából a KitKat kézitatyó lett a kedvencünk. Az üde megjelenésű és humoros clutchok és válltáskák egyszerűségükben is pillanatok alatt képesek felrázni bármely unalmasabb szettet.

gasztronómia és divat,étel és divat,ehető ruhák,ruhák ételből,ruhák kajából,

A családom különféle okokra hivatkozva kihagyta az esküvőmet, mert transznemű vagyok

Egy amerikai transznemű férfi őszinte története arról, hogyan élte meg az esküvőjét a családja jelenléte nélkül.

Ha a 3 évesek Facebookoznának…

...akkor vajon milyen státuszokat posztolnának? Egy blogger megpróbálta elképzelni, hogyan adnának hírt a nap fénypontjairól a kisgyerekek, íme az eredmény.

A legfinomabb csokis keksz receptje TÜCSÖKLISZTTEL. Igen, ez az, aminek látszik, és most már te is elkészítheted!

Borítékoljuk, hogy néhány éven belül elképesztően menő lesz ez a fontos fehérjeforrás!

Sárosdi Lilla megnevezte a zaklatóját

A színésznő azt is elmondja ebben a videóban, hogy a korábbi elhatározásával ellentétben miért döntött így.

Télen is csobbannál a Balcsiban? Semmi akadálya!

Hurrá! Már télen is mártózhatunk a Balatonban a szigligeti strandon.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft