Megjelent az Éva novemberi száma!

Megjelent az Éva novemberi száma!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

O

Október 12-től az újságárusoknál, JOY-Napok kuponfüzettel! Nézz bele!

Te hogyan viszonyulsz azokhoz, akik mások, mint te? Könnyen elfogadod őket? Akkor is, ha kiderül, hogy nemcsak a zenei ízlésetek más, hanem mondjuk a szexuális orientációtok? És azzal mit kezdesz, ha valaki azt mondja, másmilyen neműnek érzi magát, mint amilyen neműnek született?

A transzneműségről sokan gondolják, hogy valamiféle mai hóbort. A fogalom valóban modern, ám a jelenség egyáltalán nem új. “Mi a transzneműség (és mi nem az)?” című cikkünkből sok érdekességet megtudhatsz, és a tévhiteket is igyekszünk eloszlatni.

Kép

Úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy az Évában is beszéljünk erről, hiszen az Európai Unióban becslések szerint több mint 5 millió ember érintett, és Magyarországon is több mint ezerre becsülik azok számát, akik nem a regisztrált nemük szerint kívánnak élni.

Minden tiszteletünk Vay Blankáé, aki arccal és névvel nyilatkozott nekünk. Pataki Katalin interjújában megható őszinteséggel mesél többek között arról, hogy hogyan változott az anyukájával való viszonya a coming out után. Nagyon izgalmas dolgokat mesél arról is, hogy férfiként vagy nőként könnyebb-e érvényesülnie.

Kép

Szerintetek igazságos, hogy Maggie Gyllenhaal 37 évesen túl idősnek találtatott arra, hogy eljátssza egy 55 éves férfi szerelmét? Mi az a fuckability faktor? Megengedheti-e magának egy színésznő – legyen akár amerikai, akár magyar –, hogy megőszüljön? Ezeket a kérdéseket boncolgatjuk szórakoztató és tanulságos cikkünkben.

Kép

Természetesen nem csak elgondolkodtató, hanem szemet gyönyörködtető anyagokkal is készültünk. A divatanyagunkban például csupa színes holmit találsz – hiszen az év egyik legsötétebb hónapjában különösen szükségünk van az ilyen típusú feltöltődésre, nem igaz?

Kép

Számunkra nagyon tanulságos volt ennek a lapszámnak az elkészítése. Reméljük, téged is elgondolkodtat és szórakoztat majd. Jó olvasást!

Kép

Ja és a novemberi lapszámunkhoz JOY-Napok kuponfüzetet is csomagoltunk, már csak ezért is érdemes megvásárolni! :) A JOY-Napokon több mint 2000 üzletben vásárolhatsz 10–70% kedvezménnyel november 9–12-én.

Az édesítők dzsungelében, avagy mi árt jobban, a cukor vagy a szacharin?

Az Éva magazin 2017/őszi Egészség különszámában olvashatsz a készételekhez használt 61 féle cukorról. Ám a többi édesítővel kapcsolatban is érdemes bővíteni az ismereteket.

Ezeket kéne máshogyan takarítanod a fürdőszobában, hogy egészséges maradj!

Az ember azt hinné, hogy bizonyos dolgokra ritkábban is ráfér a takarítás. Pedig nem.

Tudod, melyik romantikus filmből valók ezek a vicces jelentek? – Töltsd ki a KVÍZT!

Töltsd ki a kvízt és írd meg, hányat tudtál helyesen a válaszok közül!

Mihez kezdj, ha transznemű vagy? És ha a gyerek az?

Hova fordulhat, milyen lehetőségei vannak itthon annak, aki úgy érzi, rossz testbe született? Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent összeállításból.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft