Nyaralj velünk és olvass minket! Itt az Éva magazin nyári száma, benne pályzatunk nyertes írásaival

Borítókép: Nyaralj velünk és olvass minket! Itt az Éva magazin nyári száma, benne pályzatunk nyertes írásaival Forrás: Lábady István/Éva magazin
Megvannak az Elmondod, hogy volt? pályázatunk nyertesei!

Július-augusztusi számunkban minden a nyaralás és az olvasás körül forog! Nem véletlen, hiszen mindannyiunknak titkos – vagy nem is annyira titkos – vágya, hogy nyáron minimum egy hetet a vízparton heverészéssel töltsünk egy vagy sok jó könyv társaságában.

Hogy ifjabb családtagjainkat is legyen mivel motiválnunk, összegyűjtöttük, milyen sok pozitív lelki, pszichés és fizikai hatása van az olvasásnak, illetve alaposan beleástuk magunkat a 21. század hazai és külföldi olvasási trendjeibe – hátha rájövünk, mely történetekkel gyógyíthatjuk ki a kamaszokat egyre súlyosbodó betűfóbiájukból.

Lapunk készítése előtt és közben mi is rengeteget olvastunk. Számtalan felejthetetlen percet szereztetek nekünk és az Éva-díj zsűrijének írásaitokkal: nevettünk, sírtunk, drukkoltunk, megrendültünk, de főleg erőt és inspirációt merítettünk őszinte szavaitokból. Mondanunk sem kell, életünk egyik leghálátlanabb, legnehezebb feladata volt a nyertes írások kiválasztása. Hosszas tanakodás után végül a zsűri meghozta a döntést – a nyertes írásokat is elolvashatjátok július-augusztusi számunkban!

Nagyinterjúnkban Kováts Adéllal beszélgettünk a rengeteg különféle szerepkörben való helytállás nehézségeiről – szavai jó mélyen belevésődtek az emlékezetünkbe, és azóta is folyton eszünkbe jutnak, ha nagyobb kihívással találjuk szemben magunkat.

"...azt vallom, hogy van, amikor nagyon mélyre kell menni és főnixmadárként megújulni. Ez egy út, aminek a végén mindig megtisztulás vár. A feszítés után lazítás jön."
Kováts Adél

Persze a hasunkról sem feledkezünk meg a nyáron, bár a hőségben inkább csak valami könnyűre vágyunk. Például isteni főzelékekre!

Szépségünkkel is törődünk, ezért szakértő segítségével kiderítettük, hogyan lehet kordában tartani a rozáceás fellángolásokat, és néhány színpompás, mintás, laza ruhadarabot is becsempészünk a gardróbunkba, hiszen a napsütésben vidám outfitekre vágyunk!

Július-augusztusi számunk június 21-től kapható az újságárusoknál!