3 cipő típus, ami nélkül nem élheted túl ezt a nyarat - 10 ezer alatt!

Borítókép: 3 cipő típus, ami nélkül nem élheted túl ezt a nyarat - 10 ezer alatt!
Fontos képben lenni a legfrissebb trendekkel, de mikor dúl a nyár, a lehető legfontosabb az, hogy a meleget kényelmesen, mégis sikkesen tűrd ezekben a hónapokban.

Javában benne vagyunk a nyári kánikulában, és biztos hogy te is átélted már a következőt: állsz a szekrényed előtt, és azt érzed, egy értelmes cipőd sincs, az egyik szandálod kényelmetlen, bele dagad a lábad, nem is passzol a szettedhez, a másikat meg nem veheted fel úgy, hogy már 3 hete nem kaptál időpontot a pedikűrösödhöz...de ne aggódj, segítünk, hogy melyik az a 3 jolly joker darab, amit bármikor boldogan a lábadra kaphatsz.

Espadrilles – rohangálós hétköznapokra

A háncstalpú idén is nagyon trendi, és kicsit azt a benyomást kelti, mintha egy tengerparti nyaraláson sétálgatnál a városban. Szeretni fogod, mert:

- kényelmes

- könnyen kombinálható csinos és laza szettekhez is

- strapabíró darab

- nem kell aggódnod, hogy lakkoztál-e

- a vászon anyag könnyen szellőzik, egész nap komfortos viselet

Éktalpú szandál – ha meg kell jelenni

Amikor nem opció a lapos topánka, az ember lánya itt is igyekezhet a lehető legkényelmesebb opcióra lecsapni, pláne ha hosszú órákig kell a nyári ruhácskához passzoló csinos magas sarkúban feszíteni. Az egyik tuti megoldás, ha éktalpú szandált választasz, mert:

- kényelmes, de kellőképp csinos

- feldobja az egyszerűbb szetteket is

- vagány pánt- és minta megoldásokat találhatsz ebből a fazonból

Nyári bokacsizma – fesztiválozó és esőnapokra

A nyári zápor nagyon romantikus, mostanság viszont zápor helyett inkább özönvíz áraszt el minket, ha esni kezd, és ez bizony elég kellemetlen tud lenni, főleg ha nem számítottál rá, és vizes szandálban csúszkálva kell végigbotorkálnod a célállomásodig, vagy abban kell végigtombolnod a kedvenc koncerted, sőt akár az egész fesztivált. A legjobb mentőöv egy könnyed nyári bokacsizma lehet, amit szeretni fogsz, mert:

- porban, sárban is megállja a helyét

- vagány viselet

- könnyen kombinálható fesztiválszettekhez

Ezek tehát azok a cipők, amik minden helyzetben megmentőid lehetnek. A legújabb trendekért és stílustippekért pedig olvass tovább a JOY és a Deichmann Green Stiletto cipőblogján!