BRÉKING: Abodi Dóra kreációjában vette át a díjat a világsztár

Borítókép: BRÉKING: Abodi Dóra kreációjában vette át a díjat a világsztár
Nagy büszkeség, ismét ABODI-ra esett egy világsztár választása!

Mindig is tudtuk, hogy Abodi Dóra fantasztikus, de nagy örömünkre külföldön is egyre többen rajonganak érte, sőt, Dóra verhetetlen, ha nagy sztárok öltöztetéséről van szó. Csodálatos ruháinak híre már számos hírességhez eljutott, Carrie Underwood például nem először viseli a magyar divattervező kreációját, már 2015-ben megnyerte őt magának Dóra.

Az amerikai énekesnő-dalszerző most a CMT díjátadójára bújt ABODI-ba, és ami külön büszkeség, hogy bár Carrie a gála alatt többször átöltözött, de pont a hazai márka ruhájában tündökölt, amikor átvette az év legjobb videóklipjéért járó díjat.

Még Nicole Kidman mellett is pózolt az ABODI -kreációban! Na, Nicole, te mikor kapsz kedvet a magyar tervezőkhöz?

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Dórát már többször faggattuk a siker titkáról, s reméljük, hogy a nagy álma is egyszer teljesül, és az Oscaron is végigvonul valamelyik A-listás sztár az általa tervezett ruhában. Elképesztő lenne, nem?

Egyrészt szuper a folyamatos red carpet jelenlét, másrészt sohasem elég. Madonnát szeretném öltöztetni, meg jó lenne az Oscaron is megjelenni. Nem vagyunk ez a kifejezetten nagyestélyis brand, de most tervezem, hogy ilyen irányba is nyitunk, imádon az old Hollywood stílust.

Ha Madonnát eddig nem is sikerült még megszereznie magának, igazi nagyágyúkból akad már bőven, nézd meg, hogy kik viseltek eddig ABODI-t!