A júniusi Éva témája #testpozitív, címlapján Ebergényi Réka!

Borítókép: A júniusi Éva témája #testpozitív, címlapján Ebergényi Réka! Forrás: Éva magazin / Lábady István
Soha nem késő megszeretni a testünket, 70 fölött is lehet versenysportolni vagy szexi fürdőruhát vásárolni.

A testpozitív mozgalom évtizedek óta hódít a világ szerencsésebb országaiban; mi is rengeteget írtunk róla a nyomtatott Éva magazinban és online egyaránt. A lényege annyi, hogy nem kell magyarázkodnod azért, ahogyan kinézel. Semmilyen szempontból. Akár széles a csípőd, akár keskeny, akár kicsi az orrod, akár nagy, akár narancsbőrös a combod, akár striás a hasad. És még sorolhatnánk.

Ilyesmikről beszélgettünk Ebergényi Réka modellel is interjúnkban – persze egy modellnek könnyű vállalnia a testét, mondhatnánk. Nos, a júniusi Éva magazinból kiderül, mennyire relatívak ezek a dolgok.

De a testpozitív mozgalom nemcsak az önelfogadásról szól, hanem a testünk tudatos ápolásáról, az arról való gondoskodásról is – nyilván anélkül, hogy sanyargatnunk kellene magunkat. Dietetikus szakértőnk írása például arról a mítoszról rántja le vehemens lendülettel a leplet, hogy az egészséges életmód körülményesebb és drágább lenne, mint csipszen élni.

Júliusban kezdődik a vizes vb, de mi most nem az élsport kapcsán foglalkoztunk az úszással, hanem azért, hogy megmutassuk: soha nem késő. Három szenior sportolónővel készítettünk interjút, s ma is mindannyian versenyeznek.

Terjedelmes fürdőruha-összeállításunkban mindenki megtalálhatja a számára legelőnyösebb darabokat.

Hollywoodban nagy divat az örökbefogadás – a 76. oldalon kezdődő cikkünkben felidézünk néhány híres példát, és felteszünk kényelmetlen kérdéseket is.

Könnyű, nyári fogások idényzöldségekből és -gyümölcsökből – ezeket a recepteket lapozgatva neked is összefut a szádban a nyál!

Az Éva magazin júniusi lapszáma május 17-től az újságárusoknál; külön meg kell említenünk, hogy az Aldi üzleteiben Lipikar testápoló tejjel kapható az Éva országszerte!