Tippek fapados és álomutakhoz: újra itt az Éva Utazó!

Tippek fapados és álomutakhoz: újra itt az Éva Utazó!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

T

Tervezd meg a tökéletes nyarat – segítünk! Itt az Éva Utazó legújabb száma.

Mi irigylésre méltó helyzetben vagyunk, mivel gondolatban már keresztül-, kasul- és körbeutaztuk a Földet a legújabb Éva Utazó készítése közben. Minden igényt és mindenfajta büdzsét megpróbáltunk lefedni.

És persze sok-sok hasznos tippel, trükkel is készültünk!

Tanácsokat adunk például arra vonatkozóan, hogyan lehet a leghatékonyabban fejleszteni gyerkőceink nyelvtudását a nyaralás közben, az idegennyelvi környezet áldásos égisze alatt.

Kép

Meglátásunk szerint hiánypótló és rendkívül hasznos cikk született arról is, az ételallergiával küzdők miként készülhetnek fel a leghatékonyabban az előttük álló kihívásokra egy-egy hosszabb, rövidebb utazás alkalmával:

Kép

Foglalási naptárunk segít eligazodni, mikor hova foglalhatjuk a legjobb utakat.

De arra vonatkozóan is adunk tippeket, hogy a főszezonban hogyan úszhatjuk meg legkönnyebben a tömeget és a felesleges idegeskedést.
Egyik legkedvesebb összeállításunkban Európa legjobb kempingjeit, vagyis inkább glampingjeit gyűjtöttük össze: maximális komfort, maximális kaland, különleges környezetben!

Kép

Kihagyhatatlan, hiszen elképesztően inspiráló az interjúnk a házaspárral, akik két kutyával és egy furgonnal mentek világgá. Jelenleg épp Berlinben, egy parkolóban laknak. Ahogy ők mondják: "amíg a városban folyik az élet a maga medrében, mi itt teszünk-veszünk ebben a kis burokban, ami a sajátunk. Aki elmegy a kocsink mellett, talán nem is sejti, hogy itt lakunk, és éppen készül a rántotta."

Kép

Az Éva Utazó legújabb számát keresd az újságárusoknál!

Az édesítők dzsungelében, avagy mi árt jobban, a cukor vagy a szacharin?

Az Éva magazin 2017/őszi Egészség különszámában olvashatsz a készételekhez használt 61 féle cukorról. Ám a többi édesítővel kapcsolatban is érdemes bővíteni az ismereteket.

Ezeket kéne máshogyan takarítanod a fürdőszobában, hogy egészséges maradj!

Az ember azt hinné, hogy bizonyos dolgokra ritkábban is ráfér a takarítás. Pedig nem.

Tudod, melyik romantikus filmből valók ezek a vicces jelentek? – Töltsd ki a KVÍZT!

Töltsd ki a kvízt és írd meg, hányat tudtál helyesen a válaszok közül!

Mihez kezdj, ha transznemű vagy? És ha a gyerek az?

Hova fordulhat, milyen lehetőségei vannak itthon annak, aki úgy érzi, rossz testbe született? Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent összeállításból.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft