Tippek fapados és álomutakhoz: újra itt az Éva Utazó!

Tippek fapados és álomutakhoz: újra itt az Éva Utazó!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

T

Tervezd meg a tökéletes nyarat – segítünk! Itt az Éva Utazó legújabb száma.

Mi irigylésre méltó helyzetben vagyunk, mivel gondolatban már keresztül-, kasul- és körbeutaztuk a Földet a legújabb Éva Utazó készítése közben. Minden igényt és mindenfajta büdzsét megpróbáltunk lefedni.

És persze sok-sok hasznos tippel, trükkel is készültünk!

Tanácsokat adunk például arra vonatkozóan, hogyan lehet a leghatékonyabban fejleszteni gyerkőceink nyelvtudását a nyaralás közben, az idegennyelvi környezet áldásos égisze alatt.

Kép

Meglátásunk szerint hiánypótló és rendkívül hasznos cikk született arról is, az ételallergiával küzdők miként készülhetnek fel a leghatékonyabban az előttük álló kihívásokra egy-egy hosszabb, rövidebb utazás alkalmával:

Kép

Foglalási naptárunk segít eligazodni, mikor hova foglalhatjuk a legjobb utakat.

De arra vonatkozóan is adunk tippeket, hogy a főszezonban hogyan úszhatjuk meg legkönnyebben a tömeget és a felesleges idegeskedést.
Egyik legkedvesebb összeállításunkban Európa legjobb kempingjeit, vagyis inkább glampingjeit gyűjtöttük össze: maximális komfort, maximális kaland, különleges környezetben!

Kép

Kihagyhatatlan, hiszen elképesztően inspiráló az interjúnk a házaspárral, akik két kutyával és egy furgonnal mentek világgá. Jelenleg épp Berlinben, egy parkolóban laknak. Ahogy ők mondják: "amíg a városban folyik az élet a maga medrében, mi itt teszünk-veszünk ebben a kis burokban, ami a sajátunk. Aki elmegy a kocsink mellett, talán nem is sejti, hogy itt lakunk, és éppen készül a rántotta."

Kép

Az Éva Utazó legújabb számát keresd az újságárusoknál!

Pocsék szülő lennék? – Te mit csinálsz, ha a gyerekeid nem hallgatnak rád?

Egy anyuka vallomása: Valami nagyon fura dolog zajlik az otthonunkban...

Így spórolj a hétköznapokban: rengeteg pénztárcakímélő tipp az életed 6 területén

Ugye veled is előfordult már, hogy kevesebb pénzed maradt a hónap végére, mint amennyire számítottál? Esetleg sorozatosan előfordul? Pedig spórolni nem olyan nehéz, mint gondolnád: kis odafigyeléssel és néhány trükkel havonta akár több tízezer forinttal több maradhat a zsebedben.

Elhunyt Dévény Anna gyógytornász

Életművével hatalmas örökséget és tudást hagyott ránk.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Hűsítő nyári akciónk: 3 lapszám most csak 1185 Ft

Csak 1185 Ft