Mindenki ezt a nadrágot akarja? Még Selena Gomeznek is annyira megtetszett, hogy képes Bella Hadidot másolni

Borítókép: Mindenki ezt a nadrágot akarja? Még Selena Gomeznek is annyira megtetszett, hogy képes Bella Hadidot másolni
Ez a nadrág most mindenki kedvence!

Mi a közös Selena Gomezben és Bella Haidban? Nem, most nem közös szerelmükre gondolunk - érte már szép cicaharcot vívtak a közösségi médiában -, itt most stílusról van szó. Selena és Bella ugyanis ugyanabba a nadrágba zúgott bele. Na jóó, kijelenthetjük, hogy minden téren eléggé hasonló a ízlésük... akár még barátnők is lehetnének.

De az igazság az, hogy nem csak ők ketten bizonygatják mostanság az utcán, hogy a skinny jeans már lejárt lemez, Kendallt és Gigit is elcsíptük már ugyanebben a darabban. És hogy melyik nadrág terjed vírusként a stílusos sztárcsajok körében? Íme!

Tuti nem erre számítottál, de ez van, nyitottnak kell lenni az újra... Valami pedig tényleg lehet, ebben a halszálka csíkos Miaou nadrágban, ugyanis hiába Bella volt az első, aki felfedezte magának, azóta sorra mindenki ezt húzza magára - látod, Selena még a büszkeségét is félretette, és beszerzett magának ezt a punkos darabot, pedig a gyönyörű modellt pont ezt a nadrágot viselte akkor is, mikor kicsit sem nőiesen üzent a Selena miatt őt zaklató fotósoknak.

De félre a bulvárral, inkább nézd meg galériánkban, hogyan viselik a tavasz egyik kedvencét a csajok!