101 pazar karácsonyi tipp a decemberi Éva magazinban – most ajándék kiszínezhető óriásposzterrel!

Borítókép: 101 pazar karácsonyi tipp a decemberi Éva magazinban – most ajándék kiszínezhető óriásposzterrel! Forrás: Lábady István / Éva magazin
A decemberi Éva mellé kiszínezhető karácsonyi óriásposztert adunk ajándékba. November 23-ától már az újságárusoknál!

Decemberi, ünnepi számunk címlapjára a siker és a hírnév kapujában álló, ifjú osztrák-magyar színésznőt, Coco Königet és édesanyját, Barbarát fotóztunk – interjúnkban különleges kapcsolatukról és a csillogó felszín mögött zajló kemény munkáról mesélnek nekünk.

Végre Szilágyi Áron kétszeres olimpiai aranyérmes kardvívót is elcsíptük, és megkértük, árulja el, mik voltak életének legmeghatározóbb olvasmányai.

Forrás: Szentgyörgyváry Ambrus / Éva magazin

Gyermekpszichológus szakértő segítségével utánajártunk annak, hogyan lehetne eredményesen bevonni a kölyköket is a házimunkába, a karácsonyi készülődésbe...

...téged (és magunkat is) pedig megpróbálunk meggyőzni arról, hogy engedd el a „muszájokat” és számolj le végre a „szuperanya” mítoszával!

Persze ettől még mindannyian – te is, mi is – olyan desszertet rittyentünk karácsony estére, hogy anyósunk/sógornőnk/szomszédasszonyunk/500+ Facebook-ismerősünk belesárgul az irigységbe:

Forrás: Studer-Tüske Veronika / Éva magazin
A mézeskalácsos tiramisu receptjét keresd a decemberi Éva magazinban!

És fiatalodunk is minimum egy ötöst néhány szuper kezelésnek köszönhetően!

De ami mindennél fontosabb: találunk időt arra, hogy a kicsikkel-nagyokkal együtt gyönyörűszépre színezzük a decemberi Éva magazinban található karácsonyi óriásposztert!

Sőt, hogy össze ne vesszenek a gyerekek a színezőn, ide kattintva több példányban is megrendelheted a pompás karácsonyi óriásposztert!

A decemberi éva november 23-án már az újságárusoknál!