A cipő és táska párosításának új szabályai

Borítókép: A cipő és táska párosításának új szabályai Forrás: Europress
Tudod, milyen cipőhöz milyen táska passzol? Lehet, hogy már rég, nem úgy van, ahogyan azt te gondolnád?

Anyáink idejében még egyszerű volt: a cipőnek és táskának színben egyeznie kellett, és ha lehetett, anyagban is. Ma már azonban látszólag sokkal bonyolultabb a dolog, olyan, mintha semmiféle más szabály nem lenne, csupán egyetlen egy, ami a fent említettnek mond teljesen ellent: mindegy, hogyan kombinálsz, a lényeg, hogy a cipő és a táska még véletlenül se legyen ugyanolyan színű.
Persze azért lehet némi fogódzót és iránymutatást találni ebben a látszólagos kuszaságban is, a titok ez esetben is – mint mindenben az életben – a megfelelő arányokban rejlik.

Mam már sokkal inkább a ruhához választjuk mind a cipőt, mind pedig a táskát, arra törekszünk, hogy a kiegészítők színeikben passzoljanak az öltözékünkhöz, és ha ez megtörtént, nagy valószínűséggel egymáshoz is passzolni fognak. Fontos, hogy ne legyen erőltetett, se túl merev: a keresetlen elegancia, az "á, csak felkaptam valamit" érzése, ha hitelesen tudod megvalósítani, pikk-pakk stíluskirálynőt faraghat belőled. Lássunk néhány okos tippet és inspiráló fotót, hogyan is kell ezt jól csinálni!