Július–augusztusi lapszámunk témája az OLIMPIA

Borítókép: Július–augusztusi lapszámunk témája az OLIMPIA Forrás: Éva magazin / Lábady István
A címlapról mindjárt kiderül, milyen szépek a magyar vízipólós-feleségek. És interjút is találtok velük a lapban arról, mi mindennel jár ez az életforma. A július-augusztusi Éva június 22-től az újságárusoknál! :)

Június 22-én megjelenik a július-augusztusi Éva, amelyben nagyon-nagyon sokat foglalkozunk az augusztus 5-én kezdődő riói olimpiával. És az olimpiákkal, az élsporttal úgy általában. A címlapon 5 gyönyörű vízipólós-feleség – Kovács Szilvia, Veres-Varga Ágnes, Varga-Dobár Éva, Hornok Blanka, Benedek-Epres Panni – tündököl, akik a lapban be is számolnak arról, hogy mi mindent kellett feladniuk azért, mert a férjük élsportoló. És persze arról is, hogy mi mindent kaptak cserébe!

Forrás: Éva magazin / Lábady István

Az olimpiának rengeteg dicsőséges pillanata és persze még több árnyoldala is van. Ezért nem féltünk feltenni olyan kérdéseket sem, mint például hogy mennyiben fenyegeti a riói játékokat a Zika-vírus. És a nemi erőszak természetéről is beszélünk; arról, hogy az nem az élsportban kezdődött és nem is ott ér véget. (Ebben a témában Kiss Noémi író cikkét is olvashatjátok hamarosan online.)

Megismerkedünk olimpikon édesanyák mindennapjaival,

...Pásztory Dóri pedig ezúttal személyes paralimpiai élményeiről számol be az Éva magazinban megjelenő rovatában.

Persze egész más témákkal is jelentkezünk a július-augusztusi Éva magazinban!

Olvashattok például egy egészen furcsa család történetéről, amelyben két anyuka és egy apuka nevel közösen egy kisfiút. Most akkor ki kivel van? :)

Részletesen írunk arról, hogyan lehet elkerülni, hogy „menyasszörnnyé” váljunk, vagyis túlspilázzuk az esküvőszervezést. (Ez az összeállításunk is folytatódik online hamarosan!)

Rengeteg dekótippet adunk nektek ahhoz, hogyan rendezzünk be kertmozit az otthonunkban!

És találtok néhány igazán ínyenc tengeriherkentyű-receptet is a 116. oldalon. (A homár elkészítéséről pedig online olvashattok nemsokára.)

A július–augusztusi Éva június 22-től az újságosoknál! Ne maradjatok le legfrissebb lapszámunkról, vigyétek magatokkal a strandra, nyaralni vagy a játszótérre – készüljetek velünk az olimpiára!