10 olcsó, de rendkívül jó termék a drogériából

Borítókép: 10 olcsó, de rendkívül jó termék a drogériából
Kipróbált, letesztelt, rendszeresen használt - a szépség- és egészségrovat szerkesztőjének legmelegebb ajánlásával!

Cikkünk elkészítésében együttműködő partnerünk a dm.

Sajnos nem lehet minden olcsó szépségtermékről egyértelműen kijelenteni, hogy ugyanolyan jó, mint a drágább verzió, viszont köztük is lehet ám páratlan kincsekre bukkanni. Mivel túl nagy befektetést nem igényelnek, érdemes kísérletezgetni, próbálgatni és tájékozódni is: fórumokat, blogokat böngészni, hogy egy-egy luxus kozmetikai terméket esetleg milyen drogériából származó variánssal lehet kiváltani. Jómagam rendszeresen vásárolok drogériákban, szívesen próbálgatom az ottani termékeket - sok kedvencre leltem azokon a polcokon az elmúlt években. Az alábbiak nekem egytől-egyig mind beváltak!

ÉVA TIPP:

Te is szívesen keresgélsz, vásárolsz drogériákban? Akkor mindenképp töltsd le a dm megújult applikációját (katt ide a részletekért), hisz a segítségével nem csak a legközelebbi üzletet találhatod meg pikk-pakk, hanem a törzsvásárlói kártyádat is mindig kéznél tudhatod és remek kedvezményekkel szerezheted be a kiszemelt kincseket! A dm applikáció egy igazi kulcs a szépségápolás, wellness, egészséges életmód, smink és illat világába. Az alábbi kategóriákban lehet jobbnál jobb kuponokra, kedvezményekre számítani: dm ajánlja, szépségápolás, smink & illat, férfiak világa, egészség, háztartás, baba, active beauty ajándékok!
Az új alkalmazás egyik legkiemelkedőbb szolgáltatása, hogy újabb, máshol nem elérhető, havonta frissülő kedvezmények is megtalálhatóak benne. A kuponokat egyenként lehet aktiválni, minden kupon egyedi pontértékkel van ellátva. Így elegendő csak azokat a kuponokat aktiválni, amire valóban szükséged van. Jól hangzik, nem igaz?!

A dm új applikációja a Google Play és az AppStore áruházban is ingyenesen elérhető 2016. június 1-től.