A júniusi Éva témája a TEST. 30%-os strandkellék-kuponokkal!

Borítókép: A júniusi Éva témája a TEST. 30%-os strandkellék-kuponokkal!
Május 18-tól az újságosoknál!

Az Éva 2016-os első igazi nyári lapszámában minden a test körül forog. Milyennek kéne lennie a testünknek? Esetleg pont olyannak, amilyen most? Vagy mégsem? Mindannyian tudjuk, hogy óriási nyomás nehezedik nőkre és férfiakra a test, a megjelenés terén;egyszerre próbálunk ellenállni ennek és közben mégis (a saját fogalmaink szerint) jól kinézni. A júniusi Éva magazin mindkét fajta törekvésbenigyekszik segíteni.

ÍGY NÉZ KI AZ ÁTLAG NŐI TEST

A júniusi Éva magazinban megmutatunk egy nőt, aki pont átlagos„koordinátákkal”rendelkezik és megszólaltatunk néhány szakértőt, akik öltözködési és más életmódtanácsokat adnak ehhez a testalkathoz.

Júniusi lapszámunkban 30%-os kedvezményre jogosító kuponokat találsz, amelyeket június 9-10-11-12-én vásárolhatsz le.

EGY ÉLSPORTOLÓNAK IS KELL FOGYÓKÚRÁZNIA

„Azt hittem, napi 4-5 óra úszás mellett semmi dolgom a fogyókúrával és a mérlegrémmel”– írja Pásztory Dóra, aztán elmeséli, hogyan derült ki, mekkorát tévedett, ahogy azt is: hogyan szabadult meg a rémtől.

LUBICS SZILVIA NEM ISMER LEHETETLENT

Ki az, aki lefut 320 kilométert és az első tíz között érkezik be, majd hazamegy a három kamaszfiához? Lubics Szilvia interjúban magyarázza el, miért jó dolog az ultrafutás.

VEKERDY TAMÁS: MESÉLJ FEJBŐL

A gyerekpszichológus az Éva magazin számára írt rovatában ezúttal arra buzdítja a szülőket, hogy meséljenek a gyerekeiknek. Szerinte ez a legjobb előkészítés az iskolára. Mi több: az a leghatékonyabb, ha fejből mesélsz! Vekerdy Tamás elmagyarázza, miért.

EGY FIATAL NŐ IGAZ TÖRTÉNETE: SZEXELTEM A FÉRJJEL, BELEZÚGTAM A FELESÉGÉBE

Pedig Rebeka korábban sosem vonzódott a nőkhöz. Most leírja ennek az egyenlő oldalú szerelmi háromszögnek a történetét (egyébként az evamagazin.hu oldalon még több csiklandós sztorit olvashattok tőle).

A júniusi Éva magazin május 18-tól az újságosoknál!