Ezért hullik a hajad!

Ezért hullik a hajad!
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Ne ess pánikba!

Csomókat találsz a hajkeféden? Esetleg a párnádon van állandóan egy kupac haj? Nyugi, ezekkel a gondokkal nagyjából mindenki küzd, felesleges megijedned tőle. Vajon mi lehet az oka? Eláruljuk!

Stressz

A rendszeres stresszelés sajnos hatással van a bőrödre és a hajadra. A bőröd teljesen meg tud őrülni a gyakori szorongástól, és a hajszálaid sem lesznek olyanok, mintha nyugodt lennél. Ilyenkor több szál is elenged, és kihullik, de aggodalomra semmi ok, amint vége a feszült időszaknak, ezek visszanőnek.

Gyors fogyás

A táplálkozás befolyásolja a haj állapotát és minőségét. Ha étrendet váltottál, elkezdtél diétázni vagy valamit kiiktattál az ételek közül, megmutatkozhat a hajadon, ahogy az is, ha gyorsan ledobtál néhány kilót. Ha diétázol, érdemes sok fehérjét fogyasztani, így elkerülheted a hajhullást.

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!

Így fogyhatsz a leggyorsabban, még a biztonságos keretek között maradva: 11 tipp

Meg vagy győződve róla, hogy soha nem fogsz lefogyni, mert túl lassú, fáradságos procedúra előtt (esetleg közepén) állsz?

Anyu és én... Gondolatok, nem csak anyák napjára

Elválaszthatatlanok vagyunk. Mert anyu és én...

A világhírű gyerekszínész saját példáján illusztrálja, miért nem tesznek feljelentést a nemi erőszak áldozatai

Most először mondta el a történetét és adott választ arra, miért nem tett lépéseket, hogy az elkövető megkapja az őt megillető büntetést. Mindezt egy Instagram-kommentre reagálva tette.

8 bölcsesség, amit az anyósomtól tanultam

Nem mindig kell becsuknod a füled, ha az anyósod bölcselkedik!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Rendkívüli előfizetési ajánlat az Éva 10. születésnapja alkalmából! A fele meg egy kicsi csak a tiéd! Most 60% kedvezménnyel, 6950 Ft helyett 2780 Ft-ért rendelheted meg egy évre az Éva magazint.

Csak 2780 Ft