4 szépségápoló termék, ami SOHA nem érhet az arcodhoz!

4 szépségápoló termék, ami SOHA nem érhet az arcodhoz!
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nem szabad feltétlenül hinni az internetes trükköknek.

Biztosan te is olvastál már olyan tippeket különböző fórumokon, hogy ezt vagy azt kend rá az arcodra, ha szép bőrt szeretnél, vagy hogy a pattanásokat ezzel és azzal a szárító hatású dologgal szűntesd meg. Ezeket nem mindig szabad azonnal kipróbálni, jobb tudni, melyek nem működnek. Íme, a lista!

Fogkrém

A fogkrémet pattanásokra szokták javasolni, azonban a bőrgyógyászok szerint nem kellene alkalmaznod. Valóban szárító hatása van, és a baktériumokat is hatástalanítja, ezért hamarabb elmúlik tőle az akne, azonban a bőrt annyira irritálja, hogy ha a pattanásaid el is múlnak, a helyükre jöhet húzódás, fájdalom, viszketés.

Testre készült termékek

Az arcra külön arcra készült termékeket szabad alkalmazni, a testápolókat, testre való szappanokat hagyd meg fürdéshez. A testre való készítmény sokkal nehezebbek, zsírosítják, elnehezítik a bőrt, pattanásokat okozhatnak. Léteznek kifejezetten arcra kifejlesztett szappanok, ezeket használd arcmosásra.

MÉG KÉT TIPPÉRT KATTINTS IDE!

4 kiváló bluetooth hangszóró 20000 Ft alatt

A kényelmes és sokféle célra használható bluetooth hangszóró korunk egyik legtrendibb kütyüje, elmondjuk, miért.

Félelmetes, hogy mennyire hasonlít apukájára! Íme a legfrissebb fotók Heath Ledger lányáról

Matilda már 11 éves azóta, és megdöbbentően hasonlít híres édesapjára.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Rendkívüli előfizetési ajánlat az Éva 10. születésnapja alkalmából! A fele meg egy kicsi csak a tiéd! Most 60% kedvezménnyel, 6950 Ft helyett 2780 Ft-ért rendelheted meg egy évre az Éva magazint.

Csak 2780 Ft