A bársonyosan puha bőrű nők 6 titka

Borítókép: A bársonyosan puha bőrű nők 6 titka Forrás: Europress
A nők, akik csodás puha bőrrel büszkélkedhetnek, mind ezt csinálják.

Nem olyan nehéz elérni, hogy tökéletesen puha a bőröd. Mindössze néhány olyan szokást érdemes bevezetned, amit minden selymes bőrű nő művel. Eláruljuk, mit tesznek azok, akiknek irigylésre méltó arcbőre van.

Minden éjszakára lemossák az arcukat

Először olajos sminklemosóval, majd, hogy a felesleges olaj eltűnjön az arcukról, vízbázisúval. Ezek az anyagok a sminket és a szennyeződéseket is leviszik.

Rendszeresen radíroznak

Heti 2-3 radírozás nem csak a ráncokat előzi meg, és sugárzóvá varázsolja a bőrt, de a vérkeringést is javítja. Szabadulj meg az elhalt hámsejtektől, ezután hidratáld a bőrödet. Mikor végigsimítod, rá sem fogsz ismerni.

Ügyesen rétegeznek

A kötelező termékeket már ismered, na de milyen sorrendben kell felvinni őket? Természetesen növekedő nehézség szerint. A legkönnyebb textúrájút kend fel először, majd a krémesebbet utána, és a legnehezebbet, legolajosabbat utoljára. Javasolt sorrend: lemosó, tonik, szérum vagy olaj, hidratáló krém.

Jól időzítenek

Tudod, mikor a legjobb felvinni az éjszakai termékeket? Fürdés vagy zuhanyzás után, mikor a bőröd a legjobban fel van puhulva, akkor érdemes tisztítani és krémezni. Ilyenkor szívódik be a legjobban.

Rendszeresen edzenek és szaunáznak

Egy kiadós edzés, majd utána néhány perc szauna csodákat művel a bőröddel. Arra mindenképp figyelj, hogy az összes alapozót távolítsd el magadról, mielőtt edzeni és szaunázni kezdesz. Az edzés feszesít, a szauna pedig tisztít. Vezesd be a heti rutinodba.

Kipróbálnak pakolásokat

Ne sajnáld az időt arra, hogy kipróbálj néhány ápoló maszkot. Nem azonnal hatnak, de ha rendszeresen készítesz házi pakolásokat, hamarosan sokat segítesz a bőrödnek.