10 szépségápoló termék, amire minden városi nőnek szüksége van

Borítókép: 10 szépségápoló termék, amire minden városi nőnek szüksége van
Minden nőnek szüksége van néhány kötelező termékre a fürdőszobaszekrényben.

Munka, rohanás, gyerekek, éhes férj - ugye ráismersz az elfoglalt nő naptárjára? Ahhoz, hogy egy hosszú és stresszes napon is gyönyörű lehess, jó, ha beszerzed a következő 10 olyan szépségápolási eszközt, amelyre biztosan szükséged lesz.

Kézfertőtlenítő

Miután kiszállsz a kocsiból, vagy mielőtt az irodai mosdóban megigazítod a sminkedet, jöhet egy kis kézfertőtlenítés. Nem csak a bacikat tartja távol, de még frissítő illata is van.

Kézkrém

Az állandó kézmosás, mosogatás nagyon szárítja a kezeket. Ahhoz, hogy a friss manikűröd igazán remekül mutasson, ápolt, szép és puha kezekre van szükséged. Ezt könnyen elérheted, ha reggel, este, és minden kézmosás után jó alaposan bekened a kezeidet.

Hidratáló permet

Ha a táskádban mindig lapul egy hidratáló arcpermet, bármikor felfrissítheted az arcbőrödet. Csak fújj néhányat az arcodra, és érezheted, hogy puhább és üdébb az arcod.

Olajak

Szőlőmag-, lenmag-, kókusz- vagy argánolaj? Teljesen mindegy, amelyiket a legjobban kedveled. A lényeg az, hogy legyen egy ilyened, hiszen olyan puhává, selymessé és hidratálttá varázsolja az arcodat, hogy imádni fogod. Hetente többször kend be vele a bőrödet lefekvés előtt.

SMINKLEMOSÓ KENDŐ

Edzés előtt nagyon jól jön egy csomag ebből a remek találmányból, amely segítségével bármikor lemoshatod az alapozódat, esetleg munka közben megmentheted az elkenődött szemfestékedet.

Szemkörnyékápoló

Ha elmúltál 20 éves, kötelező beszerezned egy jó krémet a szemkörnyékedre. Ilyenkor kell ugyanis elkezdeni a ráncok megelőzését. A sok munka hunyorgással jár együtt, ez pedig alaposan meggyötri a szemkörnyéket.

Egy tökéletes alapozó

Ha az alapozás jó, a smink többi része már pofonegyszerű. A bőrtípusodnak megfelelően válassz krémes, habos vagy kompakt alapozót, és jó fényben, körkörös mozdulatokkal vidd fel. Ezután már csak egy szempillaspirál és pirosító kell a hibátlan megjelenéshez.

Fényvédő

Nem akarsz ráncokat, igaz? Akkor minden szabadtéren töltött nap elején tegyél az arcodra belőle, hiszen az UV-sugárzás ráncokat idéz elő, jobb ezt megelőzni egy-két gyors mozdulattal.

Egy kedvenc rúzs

Minden nőnek szinte kötelező egy olyan rúzst választania, ami minden szituációban megállja a helyét, legyen az piros, nude vagy vad vörös. Keresd meg a hozzád legjobban illő színt, és használd bármikor.

Testápoló

Viszlát száraz bőr, repedt könyökök és térdek, helló puha bőr! Válassz egy jól hidratáló, krémes testápolót vagy testvajat, és minden fürdés után kényeztesd vele a testedet.