5 tipp, mire használhatod még a kézkrémet

Borítókép: 5 tipp, mire használhatod még a kézkrémet
Azt hitted, a kézkrém csak egyetlen testrész ápolására szolgál?

Bár való igaz, hogy nem szabad az arcodat kenegetni kézkrémmel vagy testápolóval, egészen más hasznát veheted a kezeidet hidratáló krémeknek. 5 dologra biztosan kiváló a kézkrém, figyelj csak!

1. SzelÍdítsd meg vele a babahajakat!

A homlokodon lévő idegesítő kis babahajak szálldogálása ellen tökéletes megoldás, ha a kezeidben összedörzsölsz egy kis kézkrémet, majd a töveiket meglapogatod vele. Soha többé nem bosszantanak a babahajak!

2. Élénkítsd fel a göndör hajadat!

Ha göndör hajú vagy, esetleg daueroltatsz, egy kis maradék kézkrémmel életet lehelhesz a lelapuló vagy kiegyenesedni próbáló göndör tincsekbe. Masszírozz a végeikbe egy nagyon kevés krémet, majd csavard a fürtöket az ujjadra, és már meg is vagy.

3. A körömágybőr legjobb barátja is lehet

Oké, hogy a kezed minden részét bekened alaposan, de éjszakára kenj pakolásként krémet a körömágybőrödre, hogy jól megpuhuljon.

4. Statikus a ruhád?

Ha elektromosságot gerjeszt a ruhád, és folyton kis áramcsapásokat érzel, ahányszor hosszányúlsz, kend be a kezedet krémmel, majd egyszer simíts végig a ruhán. A problémának máris vége!

5. Borotválkozás utánra tökéletes

Ha száraz a bőröd és viszketsz borotválkozás után, kend be a kényes területeket jó sok kézkrémmel, és hagyd beszívódni. Imádni fogod utána az érzést!