13 vicces, szarkasztikus, kifacsart Valentin-napi képeslap

Borítókép: 13 vicces, szarkasztikus, kifacsart Valentin-napi képeslap Forrás: Getty Images
Te jóságos ég, mindjárt itt van február 14!

A Valentin-nap nyálas. A Valentin-nap szentimentális. A Valentin-nap sokba kerül. A Valentin-napot csak a virágárusok találták ki. Majd akkor ünneplem a Valentin-napot, amikor az amerikaiak a busójárást.

Körülbelül ilyen érvek szoktak elhangozni a Bálint-nap ellen, de mindezek dacára sokan ünneplik továbbra is. Feltételezzük, hogy sokan azért, mert a szerelem jó dolog. És jó, hogy van neki egy napja. Amikor meg lehet ünnepelni, hogy szerelmesek. Akár viszontszeretik őket, akár nem. Vagy titokban küldhetnek egy üzenetet valakinek, aki tetszik nekik. Vagy amikor csak úgy felvehetik az új fehérneműjüket és szexelhetnek egy jót a szeretőjükkel. Amit persze bármikor máskor is megtehetnek. De azért jó, hogy van erre egy dedikált nap az évben. Amikor ezt meg lehet ünnepelni. A szerelmet vagy mit. Nem kötelező. De lehet.

Úgyhogy erre az alkalomra készítettünk néhány furmányos képeslapot azoknak, akik már túl vannak a csöpögős idézeteken vagy az ordas közhelyeken, és inkább valami szofisztikáltabbra vágynak. Vagy akik ritkán fejezik ki az érzéseiket, de most mégis szeretnék megmutatni valami visszafogott módon. Parancsoljatok, töltsétek le bátran bármelyiket és küldjétek el őket akár postán, akár e-mailen, akár a Messengeren.