Csak 30 perc! 3 street food-kaja, amit szinte hétről hétre elkészítek otthon, mert képtelen vagyok megunni

Borítókép: Csak 30 perc! 3 street food-kaja, amit szinte hétről hétre elkészítek otthon, mert képtelen vagyok megunni Forrás: Instagram
Gyors, egészséges, clean fogások még a magamfajta örök újrakezdő konyhaművészeknek is.

Be kell vallanom, hogy rajongok a street foodért, vagyis a világ számtalan egzotikus konyhájában rotyogó, utcán, folyóparti padon, bárszéken ülve kanállal, pálcikával, műanyag villával vagy akár kézzel fogyasztható specialitásokért. Legszívesebben éjjel-nappal fish-and-chipset kajolnék pizzával és hozzá egy kis csevapot. De mivel az egészséges konyháért is rajongok (feltehetőleg könnyen kikövetkeztethető okokból), és mivel egy ideje leginkább magam főzök, ezért muszáj volt megtalálnom ezeknek a finomságoknak az otthon is könnyen elkészíthető, jelesül clean alternatíváit. És büszkén jelentem, hogy sikerrel jártam; a street foodnak is vannak egzotikus és egészséges "vadhajtásai" – köztük olyanok, amelyeket simán összeütök otthon egy kemény munkanap végén is.

Most csupa vega receptet válogattam össze, merthogy ritkán eszem húst, de mindegyikük simán kombinálható húsokkal is. Jaj, már megint éhes lettem! Akárhogy is, kattintsatok a receptekért a galériára: