Vége az álompárnak: kétmilliárdról szól Hosszú Katinka válása

hosszú katinka,shane tusup,úszás,házasság,válás,álompár,sztárpár Forrás: instagram
Az egész országot megrázta a hír, hogy Katinka és Shane elválnak. Aztán egy rövid ideig mindenki szorított, hátha újrakezdik, de ez nem jött össze. Mostanra a vagyont is elosztották, a döntés végleges, a sztárpár elvált.

Hosszú Katinka és Shane Tusup szépek voltak együtt és sikeresek. Így aztán mindenkit letaglózott, hogy a házasságuk felbomolhat, ráadásul ilyen viharosan. Pedig a magyar úszónő vállalta a kedvéért a kétlaki életet, aztán együtt Magyarországra költöztek, miközben már a gyerekvállalás is szóba került. Fiatalok és boldogok voltak, legalábbis látszólag. Együtt éltek és együtt dolgoztak, Katinka pedig sikert sikerre halmozott edző férjével karöltve.

Néhány olyan képet hoztunk most nektek, amelyek a válás előtti boldogságot dokumentálják.

A válás során kétmilliárd forintról kellett döntenie a sztárpárnak

Információk szerint nemcsak a 2 milliárd forintról, hanem a közös mamutcégről is meg kellett egyezniük. Tusup nem volt ott a tárgyaláson, csupán a magyar és az amerikai ügyvédje. A megegyezés zökkenőmentesen zajlott, Tusup teljesen kiszáll a közös cégből, állítólag ez lett a döntés. Katinka eddig háromszoros olimpiai arany-és ezüstérmes, így harmincöt éves kora után élete végéig kap majd a magyar államtól 1 millió 167 500 forintot. Ennek az összegnek a fele az edzőt is megilleti, Shane Tusup így havi 583 750 forintot kaphatna, de amerikai állampolgár...

A galériában további képeket nézhettek meg a valamikori házaspárról.