Ritka pillanat: a 77 éves Tina Turner megjelent a nyilvánosság előtt, és szinte sehol egy ránc!

Borítókép: Ritka pillanat: a 77 éves Tina Turner megjelent a nyilvánosság előtt, és szinte sehol egy ránc!
A világhírű énekesnő már jó ideje nem jelenik meg nagyobb eseményeken, de most egy musical miatt kivételt tett.

Tina Turner nevét mindenki ismeri: a most 77 éves énekesnő még a 60-as években tört világcsúcsra első férjével, Ike Turnerrel, amikor duóként koncerteztek szerte az országban. Noha válásuk megnehezítette Tina karrierjét, a 80-as években mégis visszatért szóló énekesként, és több dallal is sikerült meghódítania a zenei toplistákat. Mai napig az egyik legtöbb lemezt eladott énekesek közé tartozik, ráadásul a filmes szakmában is kipróbálta magát.

A sztár azonban az utóbbi években visszavonult, új dalokkal és filmekkel már nem jelentkezett régóta, sőt, a nyilvános eseményeken sem jelent meg. Épp ezért számított kivételes alkalomnak, hogy Tina Turner most mégis ellátogatott egy rendezvényre Londonban. Az énekesnő életéről ugyanis musical készül, és az ennek tiszteletére rendezett eseményt ő sem akarta kihagyni. Szívesen pózolt a fotósoknak, sőt, még az őt alakító Adrienne Warrennel is készített közös képeket.

Ami pedig különösen meglepte a rajongókat, hogy noha a 77. évében jár az énekesnő, bőven letagadhatna a korából. Szuperül nézett ki, ráadásul az arcán szinte alig lehet észrevenni egy-egy ráncot!

Nézd meg te is az újabb fotóit!