Reserved X Vogue

Borítókép: Reserved X Vogue
Az elengedhetetlen party kollekció a Reserved-től szilveszterre. Kurátor: a brit Vogue

Mostantól Tiéd lehet a Reserved szilveszteri kollekciója, melynek kurátora a brit Vogue. A kollekció Magyarországon kizárólag a Reserved Váci utcai üzletében és online, a Reserved.com oldalán elérhető. Ez a nélkülözhetetlen téli party válogatás a Studio 54 energikus ragyogását jeleníti meg a különleges tervezésű darabokban, amik pillanatok alatt repítenek a koktélodtól a táncparkettig.

A Vogue szerkesztői, Dena Giannini és Holly Roberts, egész évben együtt dolgoztak a Reserved tervezőivel. A Reserved varsói design stúdiójában együtt készítették a mood boardokat, ötleteltek és döntöttek szabásvonalakról, anyagokról, apró részletekről, hogy életre hívják a megálmodott kollekciót. Az év utolsó éjszakája inspirálta őket abban, hogy tehetségüket ötvözve a divat iránti szenvedélyükkel létrehozzanak egy olyan kapszula kollekciót, amit a Reserved Vásárlói és a Vogue Olvasói egyaránt szeretni fognak és magukénak éreznek.

Táncolj a saját ritmusodra a ’70-es évek inspirálta szabásokban! Az ajánlott darabok ára 5995Ft-tól kezdődik és széles méretválasztékban (34-46) elérhetőek. Ez a válogatás mindenkinek szól, hogy könnyedén vegye az évvégi, ünneplésekkel teli időszakot.

A brit Vogue a januári számában mutatja be a kurátorságával létrehozott Reserved termékeket, melyek a Reserved Váci utcai üzletében (Váci utca 14.) és az online boltban, valamint világszerte december 6-tól elérhetőek.