Megjelent az Éva Egészség különszáma!

Megjelent az Éva Egészség különszáma!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

O

Olvass bele legújabb számunkba!

Őszi Egészség különszámunk fő témájaként körüljárjuk, melyek azok a betegségek, amelyek a nők egészségi állapotát a leginkább veszélyeztetik. Mi sem gondoltuk volna, hogy vannak köztük jelentéktelennek tűnő problémák is, ezért valamennyiről elmondjuk, hogyan előzhetjük meg őket. Utánanéztünk, mi minden okozhat gyulladást a szervezetünkben, és megmutatjuk, hányféle hormon dolgozik a testünkben.

Kép

Mivel az egészségünkkel kapcsolatban különösen fontos, hogy a megfelelő információk birtokában legyünk, útmutatót adunk az egészségügyi hírek hitelességének megállapításához, és segítünk abban is, hogy minél hatékonyabb legyen az orvos-beteg kommunikáció. A háttérinformációkat sem hanyagoljuk el.

Kép

Utánajárunk számos érdekességnek: Miért kerül egy gyógyszer annyiba, amennyibe kerül? Mi történik a gyógyszerrel, amikor bevettük?

Kép

Milyen hatással van az okostelefon a kamaszok életmódjára? A lelki egészségre ezúttal is nagy hangsúlyt fektetünk. Körüljárjuk például, hogy milyen hatással van a zene és a tánc az agyunkra.

Kép

Természetesen az őszi-téli időszak aktuális kérdései sem maradhatnak ki: Milyen vitaminokat szedjünk? Mik lehetenek az elhúzódó köhögés okai? Mi zajlik a szervezetünkben, amikor influenzások vagyunk? Hogyan óvjuk a hajunkat a hidegtől? Melyek a téli edzés áldásos hatásai?

Kép
Az édesítők dzsungelében, avagy mi árt jobban, a cukor vagy a szacharin?

Az Éva magazin 2017/őszi Egészség különszámában olvashatsz a készételekhez használt 61 féle cukorról. Ám a többi édesítővel kapcsolatban is érdemes bővíteni az ismereteket.

Ezeket kéne máshogyan takarítanod a fürdőszobában, hogy egészséges maradj!

Az ember azt hinné, hogy bizonyos dolgokra ritkábban is ráfér a takarítás. Pedig nem.

Tudod, melyik romantikus filmből valók ezek a vicces jelentek? – Töltsd ki a KVÍZT!

Töltsd ki a kvízt és írd meg, hányat tudtál helyesen a válaszok közül!

Mihez kezdj, ha transznemű vagy? És ha a gyerek az?

Hova fordulhat, milyen lehetőségei vannak itthon annak, aki úgy érzi, rossz testbe született? Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent összeállításból.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft