Németország egyik legnagyobb – és legmenőbb – vegán márkacsaládja végre nálunk is elérhető! Videós recept ITT!

Borítókép: Németország egyik legnagyobb – és legmenőbb – vegán márkacsaládja végre nálunk is elérhető! Videós recept ITT!
Hatvan termékkel jönnek a hazai piacra, köztük nagyon sok olyannak, aminek nem csak a vegánok fognak örülni.

Nálunk még kevesen ismerik a Veganz-t, ami eredetileg egy vegán termékeket árusító német boltocska, majd hálózat, és csak pár éve kezdett el saját márkás, nagyon magas minőségű, szigorúan vegán termékeket forgalmazni.

Nálunk boltjuk nem nyílik, viszont az INTERSPAR-okban és a legnagyobb SPAR-okban kapható a mai naptól. Címlista ITT.

Letölthető termékismertető brosúrát ITT találsz.

A Veganz próbája (is) az evés. :) Látványfőzés, finom falatok, jó hangulat az új Veganz termékcsalád...

Posted by SPAR Magyarország on Thursday, September 21, 2017

A SPAR Magyarország a növényi alapú élelmiszereket gyártó német Veganz márka sikertermékeivel gazdagítja a kínálatát. A több mint 60 különféle termék között olyan finomságok találhatóak a SPAR dedikált üzleteiben, mint az organikus növényi tejek, természetes édesítők, különféle magkrémek, magas fehérjetartalmú proteinporok, valamint változatos édességek és kekszek.

„Egyre nagyobb az igény a növényi alapú ételek iránt, miután mind többen választják az állati eredetű táplálékot mellőző életmódot. Sokan egészségügyi okokból, gyakorta tojás-, tejfehérje-érzékenység és allergia miatt vagy a diétázás okán, esetleg egyszerűen kíváncsiságból, olykor pedig elvi megfontolásból döntenek a vegán étkezés mellett. A kezdetek óta kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az egészséges életmód népszerűsítésének, amelynek legfontosabb eleme a tudatos táplálkozás. Ezért a nyugat-európai trendnek megfelelően folyamatosan bővítjük az egészséges életformát támogató termékeink választékát” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A Veganz a növényi alapú élelmiszerek márkája. A 2011-es berlini alapítást követően a vállalat Európa egyik legelső vegán áruházláncaként vált ismertté. Sokszínű és életigenlő vállalati filozófiájával a fiatal cégnek sikerült megváltoztatni a vegánságra vonatkozó előítéleteket, és meghonosítania az európai piacon az új táplálkozási trendet. A Veganz folyamatosan bővülő árupalettája garantálja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. A vállalat különösen nagy hangsúlyt fektet a minőségellenőrzésre, az egyenletesen jó minőségre és egyedülálló ízre, hiszen számukra a vegánság nem csupán beállítottság, hanem ízek kérdése is. Így válik mindenki számára a vegán életmód és életérzés könnyűvé, rendkívül finommá, illetve könnyedén megvalósíthatóvá.

A SPAR a Veganz növényi eredetű termékeit kínálva egyszerűbbé teszi a vegán táplálkozást. A több mint 60 különféle termék között olyan finomságok találhatóak a SPAR dedikált üzleteiben, mint az organikus növényi tejek, természetes édesítők, magas ásványianyag-tartalmú magkrémek, magas fehérjetartalmú proteinporok, valamint változatos édes és sós nassolni valók.