Ősszel is frissen

Borítókép: Ősszel is frissen
A szeptemberi nyárbúcsúztatást egy megújulási folyamat kezdeteként is felfoghatjuk. A gyermekek iskolába indulnak, mi pedig igyekszünk kívül-belül megtisztulni. De vajon minden téren figyelünk a higiéniára?

Ha igazán a szívünkön viseljük a magunk és családunk egészségét, nem elég heti több nagymosást beiktatnunk, fertőtlenítenünk és méregtelenítenünk. Hiába élünk egészségesen, a hibás fogápolási rutinnal a krónikus szájbetegségeket sokkal nehezebb lesz elkerülnünk, így kockára tesszük az általános egészségünket is.

A svájci Curaprox ezért négy pontba szedte a kifogástalan mosoly feltételeit:

1. Figyelj a résekre!
Ha a 100 százalékos eredményre hajtasz, kezdd az ápolást fogköztisztítással! A Curaprox CPS «prime» fogköztisztító kefe finom, de erős vezetődrótból készül, így egyszerűen, az íny felsértése nélkül távolítja el a fogközökben lerakodótt plakkot. Jól hangzik, igaz?

2. A fogkefék fejedelme
Ha a fogközeinket szépen megtisztítottuk, elővehetjük a fogkefét is. Na de milyet válasszunk? Utánajárást követően kiderül, hogy a hagyományos fogkefék fejei körülbelül 800-1000 nejlon sörtét tartalmaznak, a Curaprox CS 5460 ultrasoft fogkeféje viszont 5460 tartós és rugalmas sörtével büszkélkedhet. Több szál, nagyobb hatékonyság!

3. Egycsomós kefe, nem csak szingliknek
Ha igazán maximalisták vagyunk, harmadik lépésként vessük be a Curaprox egycsomós keféjét is, ami az ínyszél és a rágófogak hátsó felszínének tisztaságáért felel. A CS «single» kefék komplett plakkeltávolítást és tökéletes szájhigiéniát biztosítanak. A CS 1009 «single» kefét ráadásul fogszabályzókhoz, implantátumokhoz és hidakhoz is használhatod.

5. Nyelvből jeles
A fogaink már tökéletesen tiszták, de a leheletünk nem az igazi.

A helyzet az, hogy a rossz leheletet okozó baktériumok a nyelvhát redőiben bújnak meg. A Curaprox nyelvtisztítóival azonban gyorsan eltávolíthatjuk a lerakódott baktériumréteget.

Így már minden tiszta!

A termékek megvásárolhatóak a www.sagerdental.hu oldalon.