Szeptember 16-17-én ismét Európai Kerti Vasutak Találkozója lesz a Magyar Vasúttörténeti Parkban

Szeptember 16-17-én ismét Európai Kerti Vasutak Találkozója lesz a Magyar Vasúttörténeti Parkban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Ahol kicsiny gőzmozdonyok zakatolnak, ott van a Vasúttörténeti Park.

Szeptemberben tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Európai Kerti Vasutak Találkozóját a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

A rendezvény minden évben nagy sikert arat a látogatók körében, ugyanis a környező országok dízel-, villamos- és gőzmozdonyainak kicsinyített másai vonulnak fel az apró sínpályán.

A program különlegessége, hogy a kismozdonyok mögé fel is ülhetnek a gyerekek és szüleik, és körbeutazhatják az alagúttal, tavacskával színesített kerti vasúti pályát.

Az Orient-csarnokban különböző jellegű modellvasutak várják az érdeklődőket, meg egy LEGO® kockákból épített terepasztal.

Természetesen a kerti vasút és a fenti színes programkavalkád mellett a park interaktív szolgáltatásai is kipróbálhatóak, így a látogatók utazhatnak nagy gőzmozdonyon, lóvasúton, sínautóban, illetve kipróbálhatják erejüket a kézihajtányon.

Kép

XI. Európai Kerti Vasutak Találkozója a Magyar Vasúttörténeti Parkban

Időpont: 2017. szeptember 16-17.

További információk ITT

Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft