10 séf, 10 kulináris kaland - Őszi gasztrokalandok a Spirit Hotelben

10 séf, 10 kulináris kaland - Őszi gasztrokalandok a Spirit Hotelben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

S

Szeptember és november között tíz alkalommal adnak személyesen is ízelítőt konyhaművészetük legjavából az ország neves séfjei és gasztronómiai szakértői a Spirit Hotelben.

A szombatonként megrendezésre kerülő „Ízek, Séfek, Élmények” elnevezésű színvonalas programsorozaton testközelből ismerkedhetünk meg a hazai kulináris élet kiválóságaival, akik ínyencfogásaikon keresztül átfogó képet adnak a magyar gasztronómia legfrissebb divatjairól és elkövetkező trendjeiről. Az őszi gasztrokalandokra a szálloda nem csak saját, hanem külső vendégek számára is asztalfoglalási lehetőséget biztosít.

A kitűnő színvonalú szolgáltatásairól, gyönyörű környezetéről, pazar fürdőjéről és egyedülálló, spirituális rituálékkal kombinált modern gyógykezeléseiről Európa-szerte híres wellness hotel a gasztronómia terén is folyamatosan kimagasló élményeket nyújt vendégeinek már a megnyitása óta. A Michelin Guide tekintélyével vetekedő Gault&Millau étterem- és szállodaértékelő kalauz ezt 2015-ben azzal ismerte el, hogy Magyarország legjobb wellness szállodájának választotta a Spirit Hotelt. A szálloda éttermében, az Onyxban nagy gonddal ügyelnek rá, hogy ennek a hírnévnek nap mint nap megfeleljenek, és a gasztronómiai élet élenjáró szereplőjeként rendszeresen elbűvöljék vendégeiket különféle kulináris attrakciókkal. Ennek szellemében született meg az „Őszi gasztrokalandok” ötlete is, amely során az Onyx főszakácsa neves séfeknek adja át a fakanalat azért, hogy a Spirit vendégei személyesen is megismerkedhessenek a magyar gasztronómia legjobbjaival, és hiteles képet kapjanak a legfrissebb kulináris trendekről.

Az ötcsillagos sárvári szálloda meghívására 10 héten keresztül 10 kiváló séf és gasztronómiai szakértő veszi birtokba a hotel konyháját. A séfek az ilyen „vendégszereplésekre” megkülönböztetett figyelemmel készülnek fel, és néha hetekig is eltart, amíg tökéletesre csiszolják azt a menüt, amelyet a vendégeknek majd felkínálnak.

Olyan neves séfek és szakértők fogadták el a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior meghívását, mint Tóth Pál, a Kővirág étterem séfje, Mizsei János, a Mák Bisztró szakácsa, Jókuti András, a Világevő blog szerzője, Gianni Annoni, a Trattoria Pomo D’oro tulajdonosa, Bíro Lajos, a Bock Bisztró konyhafőnőke, valamint Macsinka János, a Macok Bisztróból, Jahni László, a Kistücsök Étteremből, Orosz Gábor, a KIOSK-ból, és Bernáth József Art Cateringtől. Az őszi gasztrokalandokban természetesen részt vesz Borda Attila, a Spirit Hotel séfje is, akinek főztjében megjelenik mindaz a könnyedség, harmónia és kifinomult elegancia, amely minden elemében jellemzi a sárvári szállodát.

Őszi gasztrokalandok 48.500 Ft / fő /éj ártól
További információ: spirithotel.hu

20 őszi énidős program, ami egy fillérbe sem kerül. Viszont feltölt jó energiákkal.

Ha eddig nem szeretted az őszt, talán most sikerül meggyőznünk a szépségeiről. Vigyázat, ragályos!

Ezért nem szimpi valaki a gyerekeknek egy kutatás szerint

Ne ijedj meg, ha a gyerek nem kedvel valakit. Megvan rá az oka...

Valaki összegereblyézte a legkreatívabb gondolatokat, amik zuhany alatt fogalmazódnak meg – íme a gyűjtemény legjava

Az is kiderül, hogy miért éppen a zuhany alatt jutnak eszünkbe a legjobb (illetve legidiótább) ötletek.

9 éves kislány írta minden idők legsikeresebb publikációját ebben a szakfolyóiratban

A tanulmány kapta a legmagasabb értékelést a folyóirat történetében. Arról szól, hogyan lehet lányokat bevonni a tudományos életbe a Twitteren keresztül.

A legviccesebb kérdések egy utazási iroda dolgozójához, aki megpróbált nem röhögni

Egy utazásra alaposan fel kell készülni, épp ezért egyetlen kérdés sem hiábavaló. Ha más nem, mi legalább jót röhögünk rajta.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft