Őrizd meg a nyár lendületét egész évben!

Borítókép: Őrizd meg a nyár lendületét egész évben!
Nyáron szinte kirobbanó formában érezzük magunkat, ám hamarosan beköszönt a hűvösebb időszak, és az energiaszintünk is csökken. Mit tehetünk a vitalitásunk megőrzéséért?

Köztudott, hogy a napsütés jó hatással van szervezetünkre. A nyári hónapokban ráadásul a nappalok is hosszabbak, így szinte kicsattanunk az életkedvtől. Az sem utolsó szempont, hogy a nyaralás ideje alatt – jó esetben – valóban kipihenhetjük magunkat, ami megsokszorozza energiáinkat. Nos, senkit sem akarunk elkeseríteni, de hamarosan beköszönt az ősz. Ugyan ennek is megvan a maga varázsa, párhuzamosan azzal, ahogy a természet lelassul, hogy nyugovóra térjen, és szép lassan a mi nyári lendületünk is megkophat. Visszatérnek a dolgos hétköznapok, a következő nyár – de még a téli szabadság is – távolinak tűnik. Hajlamosabbak lehetünk kihagyni egy-egy alkalommal az edzést is, hiszen kinek van kedve ilyen időben kimozdulni, mikor be is kuckózhatunk egy jó könyvvel vagy filmmel a kanapéra (pláne, hogy a jövő évi bikinialak még nem sürgős..) Ismerős helyzet? Nem kell, hogy így legyen!

Te is tehetsz annak érdekében, hogy a nyári hónapok lendülete egész éven át kitartson. Bizony, energiaszinted megőrzésében fontos szerepe van az életmódodnak.
A stressz, a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód beindítja a negatív spirált, amely ahhoz vezethet, hogy egyre kevesebb lendületet érzel majd magadban. Jó hír, hogy a megoldás a te kezedben van! Kiegyensúlyozott táplálkozással, rendszeres mozgással – például jógával – sokat javíthatsz vitalitásodon, hogy legyen erőd kiélvezni a szezonális programokat.

Ha pedig egy kis extra támogatásra van szükséged, érdemes megfontolnod a kifejezetten ilyen célra kifejlesztett étrendkiegészítők használatát is.

Az R² a Nu Skin egyik innovatív étrendkiegészítője. Ez a nagyhatású rendszer két termékből áll: ez a Day és a Night, amelyeket csapatmunkában terveztek. Az R² megadja neked a fiatalos életérzés és üdeség erejét!

A reggelente bevett R² Day a feltöltődéshez és egy új nap kihívásainak legyőzéséhez segíti.

Az olyan összetevők fantasztikus keverékével, mint a Cordyceps sinensis, a gránátalma és a Panax ginseng, az R² Day 3 vitalitásdimenziót támogat; fokozza a fizikai teljesítőképességet, segít a mentális funkciók és az egészséges szexuális vágy megőrzésében. Készülj fel belső energiád felfedezésére!

A este bevett R² Night hozzásegít a pihentető alváshoz, s utána reggel frissen ébredhetsz. Szintén gondosan válogatott növényi kivonatok keverékét tartalmazza, mint például a szőlőmagkivonatot, ami hozzájárul az egészséges vérnyomás fenntartásához. A benne található szelén pedig az oxidatív stresszel szembeni sejtvédelemhez nyújt támogatást.

Éld át a szellem és a test harmonikus működése nyújtotta szabadságot egész évben!

Ha szeretnél többet megtudni a termékekről, látogass el a www.nuskin.com weboldalra vagy kövesd a Nu Skin Magyarország hivatalos Facebook-oldalát!