Fesztivál: I love you

Borítókép: Fesztivál: I love you
Nyár, napsütés, vízpart, fesztivál, buli és most már a WESTEND is!

Hozd ki velünk a legtöbbet a fesztiválból, keress minket a Balaton Soundon és a Szigeten, s legyen ez a legjobb nyarad!

Egy fesztivál a végtelen bulizásról, haverokról, koncertekről, fergeteges hangulatról, felejthetetlen élményekről szól, és most mi is ott leszünk veled, hogy ezeket a legtökéletesebb szintre emeljük! És az emelést mi itt szó szerint értjük!

Elhozzuk neked a hamisítatlan SkyBar érzést, ahol a testeddel és az italoddal együtt a hangulatodat is a magasba emeljük, hogy a felhők felett érezhesd magad a Balaton Soundon vagy a Szigeten. Igyál egy fantasztikus koktélt a haverokkal a WestEnd SkyBarban 50 méter magasban, kémleld a fesztivál forgatagát, és érintsd meg az eget a kezedben egy finom itallal! Vagy kettővel.

Akár a koncertek előtt vagy után vagy csak a standok közt nézelődve a koktélokból kötelező nálunk feltankolnod. Ha unod a sörfogós mászkálásokat, válassz jeges csodáinkból, hogy a koncerteken frissen szelhesd a tömeget, egészen a legelső sorig. A másnapot pedig kezdd nálunk egy frissítő turmixszal!

Az idei két nagy fesztiválon a Lounge-érzésben sem lesz hiány, pihenj nálunk, tervezz egyedi pólót, készíts fesztiválos kitűzőket, vagy csak igyál egy újabb koktélt, földön, vízben, levegőben.

És csak hogy fokozzuk a fokozhatatlant!
Ha szeretnél ingyen bejutni a Balaton Soundra vagy a Szigetre, nincs más dolgod, csak töltsd le a WestEnd app-ot, és vegyél részt Facebook-játékunkban!
Készíts magadról egy őrült fesztiválos selfie-t, oszd meg a WestEnd app-pal készített fotót #westend hastaggel nyilvánosan a Facebook-oldaladon, és legyen a tiéd a 20 Balaton Sound- vagy Sziget-napijegy egyike, egy WestEnd SkyBar belépő vagy egy Westival póló.

A játék időtartama:

Balaton Sound játék: 2017. június 19.–július 4.

Sziget Fesztivál játék: 2017. július 5.–augusztus 8.

A részleteket keresd a www.westend.hu oldalon!

Feküdj rá a fesztiválra a WestEnddel!

Hogy hogyan juthatsz be ingyen a Balaton Soundra? Ha te vagy az egyik fellépő… vagy ha a WestEnddel játszol, és...

Posted by Westend Shopping Center on Monday, June 19, 2017