A Levi's® az 501® napját ünnepli — a világ legelső farmerjének születésnapját

Borítókép: A Levi's® az 501® napját ünnepli — a világ legelső farmerjének születésnapját
1873. május 20-án a Levi’s feltalált egy farmernadrágot, ami örökre megváltoztatta az emberek életét.

Már több mint egy évszázada viseljük, hordjuk, koptatjuk, szaggatjuk, megvarrjuk és díszítjük az 501-es farmert. Generációkon át – a munkásoktól kezdve, a rocksztárokon át az amerikai elnökig – volt ez az önkifejezés szimbóluma. Az 501-es a ruhatárak nélkülözhetetlen és sokoldalú darabjává vált, s minden pillanatban új értelmet nyer a világon.

Dokumentumfilm is készül a jeles nap alkalmából, amelynek a címe "The 501® Jean: Stories of an Original, Music", ami a Levi’s®, az 501® és a zene kapcsolatát dolgozza fel. A filmben különböző archív felvételek, a kulisszák mögötti jelenetek és interjúk szerepelnek olyan hírességekkel, mint Solange, Snoop, Dwight Yoakam, Vince Staples, a stylist Karla Welch vagy a tervező Nigo, akik a személyes élményeiket mesélik el a Levi’s® 501® farmerrel kapcsolatban.

A 2017-ES TAVASZI 501-es KOLLEKCIÓ

Az 501-es folyamatosan fejlődik – ez teszi különlegessé. A mostani vintázsőrületnek köszönhetően az idei újítások az eredeti 501-et idézik. Megspóroltuk az időt neked: nem kell végigjárni a secondhand üzleteket, hogy találj egy igazi vintázs farmert, ami jól is áll: a tökéletes szabás elérhető a boltokban, ami a modern igényeket ötvözi az autentikus Levi’s® jegyeivel.

A kortalan darabok

AZ 501 SKINNY: EGY ÚJFAJTA SZŰK NADRÁG, VINTÁZS BEÜTÉSSEL

Az 501® család legújabb tagja Nőknél derekat kiemelő szabás, Férfiaknál derékig érő szabás. Szűk szár, gombos, elérhető enyhén sztreccs és sztreccs nélküli verzióban.

AZ 501 ORIGINAL: A KLASSZIKUS VISELET 1873 ÓTA

Derékig érő, laza szabás. Egyenes szár, gombos.

AZ 501CT: AZ EREDETI FAZON ÚJABB KÖNTÖSBEN

Derékig érő szabás. A csípőn és a combon feszül. Enyhén bővülő szár. Gombos.

AZ 501 SHORT: AZ ELSŐ FARMER RÖVIDNADRÁG

A gardróbod nélkülözhetetlen darabja. Egyenes szárú farmerből átalakítva. Gombos.

A Levi’s® márkáról:

A Levi’s® magában foglalja a klasszikus amerikai stílust, annak minden belülről fakadó lazaságával. A Levi Strauss 1873-as alapítása óta a Levi’s® farmer a világ legelismertebb és leggyakrabban utánzott ruházatává vált, ami magával ragadta az emberek képzeletét és hűségét nemzedékeken át. Ma a Levi’s® portfoliója tovább bővül, fáradhatatlanul törve az élre olyan innovatív szellemiséget képviselve, ami páratlan a ruházati iparban. Termékeik a vezető farmerruházatból és kiegészítők sorából több mint 110 országban kaphatóak, így adva meg a lehetőséget az egyéniségeknek a világ minden táján, hogy kifejezzék magukat. További információ a márkáról, a termékekről, az üzletekről az eu.levi.com oldalon. További információ a Levi Strauss & Co.-ról a www.levistrauss.com oldalon.