A LEGO Batman most beköltözik a nappalidba, és téged is nevetésre bír!

A LEGO Batman most beköltözik a nappalidba, és téged is nevetésre bír!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Mindig légy önmagad… kivéve, ha BATMAN lehetsz!

A nagysikerű, szupi-szuper LEGO® Kaland után ismét egy eredeti poénokkal bombázó egész estés LEGO® film kerülhet fel a polcodra, Batmannel a főszerepben.

Kép

Az új LEGO® Batman – A filmben Gotham óriási változások elé néz, hiszen a mindenki által jól ismert Joker újfent át akarja venni a hatalmat a város felett, az összes eddig már látott és még nem látott szuper gonosz szövetségesével karöltve. Azonban ha Batman meg akarja akadályozni őket a hatalomátvételben, akkor fel kell hagynia ezzel az „egyedül dolgozom” mizériával, és együtt kell működnie másokkal, no meg talán az sem ártana, ha egy kicsit, egy icipicikét felengedne. A szuperhősök mellett a legnagyobb segítséget ezúttal egy örökbefogadott fiú biztosítja neki, aki felbolygatja Batman szokásos és melankolikus hétköznapjait.

Az új LEGO® Batman film humorral telve érkezik, szem nem marad szárazon – természetesen a nevetéstől – és énekből meg dúdolgatásból sem lesz hiány, hiszen egy ismerősen csengő dallam is felcsendül!

Kép

Június 7-től te is beállhatsz Batman csapatába, megannyi EXTRA poénnal és tartalommal! A különböző változatokon új, eredeti animációs rövidfilmeket, kimaradt jeleneteket, kisfilmeket, és sok más izgalmas EXTRA TARTALMAT is találhatsz!

Keresd a LEGO® Batman – A filmet június 7-től 4K UHD-n, 3D Blu-ray™-en, 3D Blu-ray™ steelbookban, Blu-ray™-en, illetve 1 és 2 lemezes DVD-n is!

Első nap az iskolában: 16 előtte-utána fotó

Na, melyik olvasónknak megy a gyereke először iskolába (vagy óvodába)? Készüljetek lélekben...

A magyarok kevesebb mint fele fogadná el, ha a gyerekük egy fekete bőrű emberrel randizna

Tegyük fel, hogy az átlag magyar úgy nagyjából tolerálja a feketék, ázsiaiak vagy másmilyen, nyilvánvalóan teljesen máshonnan érkező emberek jelenlétét. És a családjában szívesen látna-e egy más bőrszínű embert?

Így mondhatsz nemet anélkül, hogy kiejtenéd a "nem" szót a szádon: 7 tipp

Küldöm szeretettel mindenkinek, aki hozzám hasonlóan irtózik a konfrontációtól.

Verekszik a gyerek? Így állítsd le!

Ha tudsz, még időben lépj közbe!

A fitneszblogger meglehetősen látványos módszerekkel figyelmezteti azokat, akik csak a kalóriákat számolják

A brit fitneszblogger frappáns képmontázsok segítségével hasonlítja össze a különböző egészséges és egészségtelen kaják kalóriatartalmát.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

5 lapszám Éva + 5 lapszám InStyle

Csak 2995 Ft