A LEGO Batman most beköltözik a nappalidba, és téged is nevetésre bír!

A LEGO Batman most beköltözik a nappalidba, és téged is nevetésre bír!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Mindig légy önmagad… kivéve, ha BATMAN lehetsz!

A nagysikerű, szupi-szuper LEGO® Kaland után ismét egy eredeti poénokkal bombázó egész estés LEGO® film kerülhet fel a polcodra, Batmannel a főszerepben.

Kép

Az új LEGO® Batman – A filmben Gotham óriási változások elé néz, hiszen a mindenki által jól ismert Joker újfent át akarja venni a hatalmat a város felett, az összes eddig már látott és még nem látott szuper gonosz szövetségesével karöltve. Azonban ha Batman meg akarja akadályozni őket a hatalomátvételben, akkor fel kell hagynia ezzel az „egyedül dolgozom” mizériával, és együtt kell működnie másokkal, no meg talán az sem ártana, ha egy kicsit, egy icipicikét felengedne. A szuperhősök mellett a legnagyobb segítséget ezúttal egy örökbefogadott fiú biztosítja neki, aki felbolygatja Batman szokásos és melankolikus hétköznapjait.

Az új LEGO® Batman film humorral telve érkezik, szem nem marad szárazon – természetesen a nevetéstől – és énekből meg dúdolgatásból sem lesz hiány, hiszen egy ismerősen csengő dallam is felcsendül!

Kép

Június 7-től te is beállhatsz Batman csapatába, megannyi EXTRA poénnal és tartalommal! A különböző változatokon új, eredeti animációs rövidfilmeket, kimaradt jeleneteket, kisfilmeket, és sok más izgalmas EXTRA TARTALMAT is találhatsz!

Keresd a LEGO® Batman – A filmet június 7-től 4K UHD-n, 3D Blu-ray™-en, 3D Blu-ray™ steelbookban, Blu-ray™-en, illetve 1 és 2 lemezes DVD-n is!

Mindenki II. Erzsébet kalapjáról beszél, és.pedig nem ok nélkül: elképesztően vagány gesztust tett a 91 éves királynő!

Egyszerűen nem hisszük el, hogy ebben a kalapban mondta el a királynő éves beszédét a parlament előtt. És még a faji, vallási, szexuális kisebbségek védelméért is kiállt!

A felmondást fontolgatod? 15 jel, ami könnyen lebuktathat!

Gondolkodsz a munkahely váltáson, de még nem tárnád nagy plénum elé? Vigyázz, mert ezek a jelek lebuktathatnak!

Tudatos nevelés: 7 dolog, amit nem tudtál az Obama-lányokról

Michelle és Barack Obama nem véletlenül volt következetes! Ilyen nevelést kaptak tőlük a lányaik.

Még hogy miniszoknya... Egy fotográfus megörökítette, milyen ruhákat viseltek ezek a nők, amikor szexuálisan bántalmazták őket

A fotóművész reméli, hogy a projektjét később ki tudja majd egészíteni férfi áldozatok ruháit ábrázoló képekkel.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Hűsítő nyári akciónk: 3 lapszám most csak 1185 Ft

Csak 1185 Ft