Itt az idő, hogy elkészítsd a saját rajzfilmedet! És ehhez most minden eszköz adott!

Itt az idő, hogy elkészítsd a saját rajzfilmedet! És ehhez most minden eszköz adott!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az Imagination Studios segítségével most tényleg animátor lehetsz!

És a legjobb, hogy még pályázhatsz is vele!

Az egyedi animációs világáról közismert Cartoon Network csatorna a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét meghirdeti nagyszabású pályázatát, a Cartoon Network Képzeletműhelyt, amelyre ifjú animáció-rajongók, rajztehetségek vagy egyszerűen csak alkotó kedvű gyerekek műveit várja rajz, képes forgatókönyv, animáció, film kategóriában.

A 2017. július 31-ig tartó pályázat három kategóriájának összesen kilenc hazai nyertese komoly díjakkal gazdagodhat: a kategóriagyőztesek művei megjelennek a Cartoon Network csatornáján és a BOOKR Kids mesetableteken, illetve mind a kilenc győztes mű alkotója nyer egy-egy családi wellness-üdülést, egy BOOKR Kids mesetabletet vagy tabletet, esetleg Cartoon Network-ajándékcsomagot.

A pályázatot övező érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, mint hogy minden évben több ezer pályázat érkezik. A Cartoon Network ezen alkalomból készült nagyszabású és színvonalas szórakoztató-edukációs mini oldalán tippek és ötletek, animációs műhelytitkok, érdekességek, klipek, játékok, játékos feladatok segítik a fiatal alkotókat munkájuk során, illetve azok, akik csupán érdeklődnek, olyan szórakoztató platformon nyernek betekintést az animáció világába, amely komplexitásával és játékosságával a – legifjabbaktól az idősebb animációrajongókig – mindenki számára élvezetes és tanulságos időtöltést kínál.

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartási termék kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartási cikk kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Durva: minél több feldolgozott ételt eszel, annál több műanyag és üveg kerül a szervezetedbe

Persze eléggé nyilvánvaló, hogyan kell felvenni a harcot a szennyezett ételekkel szemben... Nézd meg a videót!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft