Itt az idő, hogy elkészítsd a saját rajzfilmedet! És ehhez most minden eszköz adott!

Itt az idő, hogy elkészítsd a saját rajzfilmedet! És ehhez most minden eszköz adott!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az Imagination Studios segítségével most tényleg animátor lehetsz!

És a legjobb, hogy még pályázhatsz is vele!

Az egyedi animációs világáról közismert Cartoon Network csatorna a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét meghirdeti nagyszabású pályázatát, a Cartoon Network Képzeletműhelyt, amelyre ifjú animáció-rajongók, rajztehetségek vagy egyszerűen csak alkotó kedvű gyerekek műveit várja rajz, képes forgatókönyv, animáció, film kategóriában.

A 2017. július 31-ig tartó pályázat három kategóriájának összesen kilenc hazai nyertese komoly díjakkal gazdagodhat: a kategóriagyőztesek művei megjelennek a Cartoon Network csatornáján és a BOOKR Kids mesetableteken, illetve mind a kilenc győztes mű alkotója nyer egy-egy családi wellness-üdülést, egy BOOKR Kids mesetabletet vagy tabletet, esetleg Cartoon Network-ajándékcsomagot.

A pályázatot övező érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, mint hogy minden évben több ezer pályázat érkezik. A Cartoon Network ezen alkalomból készült nagyszabású és színvonalas szórakoztató-edukációs mini oldalán tippek és ötletek, animációs műhelytitkok, érdekességek, klipek, játékok, játékos feladatok segítik a fiatal alkotókat munkájuk során, illetve azok, akik csupán érdeklődnek, olyan szórakoztató platformon nyernek betekintést az animáció világába, amely komplexitásával és játékosságával a – legifjabbaktól az idősebb animációrajongókig – mindenki számára élvezetes és tanulságos időtöltést kínál.

Ennél aranyosabban nem lehet beszélni a gyerekekkel az apjuk félrelépéséről – így csinálta anno Diana hercegnő

Az utóbbi hónapokban minden Diana hercegnőről szól, hiszen most van a halálának 20. évfordulója, így olyan titkok, információk is kiderülnek róla, amik korábban rejtve maradtak.

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha HALAK jegyű vagy!

Maxold ki a pihenést egy csodás vízparti helyen!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

5 lapszám Éva + 5 lapszám InStyle

Csak 2995 Ft