Újabb szolgáltatásokkal bővül a Paskál fürdő!

Borítókép: Újabb szolgáltatásokkal bővül a Paskál fürdő!
A 2016 júliusában fedett egységgel bővült fürdőben nem álltak meg a fejlesztések. A vendégek igényeinek megfelelően idén újabb fejlesztésekre kerül sor.

2017 májusában a fürdő területén ún. készpénzmentes fizetés került bevezetésre, így a fürdő területén vásárolt termékekre (étel, ital, strandcikkek, stb.) készpénz helyett kizárólag a pénztárakban feltöltött kártyát fogadják el. A kártya érintés nélküli technológiával működik, vízálló és fürdőzés közben az órájára vagy nyakába tudja rögzíteni. Ez a rendszer kényelmes és biztonságos, hiszen így a fürdőzés során nem kell a készpénzzel bajlódni vagy azon aggódni, hogy pénztárcánk biztonságban legyen. Mivel a kártya 2018. április 30-ig érvényes, távozáskor nem kell leadni és a következő látogatáskor újra tudjuk használni.

A fürdőben 2017. június 3-tól üzemel a strandterület is. A strandszezonra készülve a fürdő számos újdonságot tartogat a látogatók részére. Júniustól a Paskál fürdő egy újabb, közel 30 m2-es szaunával és további masszázshelyiségekkel bővül.

Ezen kívül új vizes játékokkal felújításra kerül a kültéri gyerekmedence, a közelében található gyerekjátszótéren napvitorla védi a kicsiket a nap káros sugaraitól. A vendégek igényeinek megfelelően további 112 szekrénnyel bővül az öltöző kapacitása és megújulnak a strandterület vendéglátó egységei is.

Elérhetőségek:

Cím: 1141 Budapest, Egressy út 178 f.

Telefon: 252-6944

E-mail: [email protected]

Web: wwwpaskalurdo.hu