Az új C3 érkezése felpezsdíti az autópiacot

Borítókép: Az új C3 érkezése felpezsdíti az autópiacot
A sztereotípiáktól mentes sokoldalú kisautó eleven, színes és lebilincselő egyéniségével emelkedik ki a versenytársak közül.

Az új C3 a Citroën hagyományos értékeire épít:

OPTIMISTA, merész dizájn jellemzi. A magas kialakítású, karizmatikus orr-rész és az erősen ívelt oldalvonalak erőteljes és energikus megjelenést kölcsönöznek az autónak. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett. Az új C3 modellünk személyre szabásánál akár 36 féle színkombináció közül választhatunk és ami az utasteret illeti, egyéni ízlésünktől függően négyféle belső kivitel áll rendelkezésre.

EMBERKÖZELI, ezért páratlanul jó közérzetet biztosít. A Citroën Advanced Comfort® programot követve a tervezők újra gondolták és korszerűsítették a kényelmi megoldásokat. Az ülések, a kivételes fényviszonyokat biztosító panoráma üvegtető, az ötletes tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kimondottan kellemes érzéssel töltik el az embert.

INTELLIGENS, hiszen a legkorszerűbb technológiákkal büszkélkedhet. Világpremier a teljesen integrált HD kamera, a Citroën ConnectedCAM ™. Az új C3-at a vezető életét megkönnyítő berendezésekkel is gazdagon ellátták, melyek opcióként rendelhetőek: 3D navigáció, tolatókamera, véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés, holttér-figyelő rendszer. Kiváló hatékonyság jellemzi az új C3 motorkínálatát is: a nagy teljesítményű, remek hatásfokú PureTech benzinmotorok és BlueHDi dízelmotorok dinamikus haladást biztosítanak, visszafogott költségek mellett.