Nincs többé maszat, csak gyönyörű alkotás!

Nincs többé maszat, csak gyönyörű alkotás!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

C

Crayola Maszatmentes kifestők ismét mindenki számára önfeledt szórakozássá varázsolják az egyik legkedvesebb játékot, a színezést.

Azt mindenki tudja, hogy a kicsik mennyire szeretnek rajzolni, színezni, illetve azt is, hogy ez mennyi gonddal járhat nekünk szülőknek. Hiszen a kreativitást gyakran nem lehet féken tartani, az alkotások elkerülhetetlenül előbb vagy utóbb vászont váltanak, nem kímélve sem a falakat, bútorokat, sem pedig a ruhákat. A minőségi írószereket gyártó Crayola erre a problémára kínál megoldást az új termékcsaládjával: a Maszatmentes kifestőkkel.

A különleges játékszettek speciális filceket és kifestőlapokat tartalmaznak. A Maszatmentes filctollak láthatatlan tintával vannak ellátva, melyek színe kizárólag a Maszatmentes kifestő lapokon jelennek meg. Bármilyen más felülettel érintkezve nem hagynak nyomot, így a hagyományos rajzlapokon sem.

Kép

A kifestő lapban található speciális anyag felelős azért a kémiai hatásért, aminek következtében az átlátszó tintaanyag csodálatos színpompává alakul át. A gyerekek így valóban mágikus varázslatnak lehetnek szemtanúi és anyuka, apuka is megnyugodhat afelől, hogy a féltve őrzött tárgyak is biztonságban maradnak. Nagyszerű tulajdonságaiknak köszönhetően a Maszatmentes színezők kiváló útijátékok is, bármilyen gépjárművön nyugodtan használhatóak. Az úthibák vagy a nem várt bukkanók nem okoznak majd fejfájást senkinek sem, a firka csak a papíron látszik meg.

Ezeket a szenzációs termékjellemzőket már ismerve a felelős szülőben biztos felmerül a kérdés, hogy vajon biztonságos-e a termék. A megszokott Crayola minőség garantálja a maximális védelmet, így csak úgy, mint a többi terméke, a Maszatmentes kifestő termékcsalád is méreganyagmentes.

A Maszatmentes kifestők felszerelésüket és témájukat tekintve különböző szettekben kaphatóak. Gyermekünknek adhatunk teljesen üres lapokat vagy kedvenc mesehőseit ábrázoló színezőket is. A szettek többsége rendelkezik filctollakkal, de abban az esetben, ha túl gyorsan fogynának az írószerek lehet kapni utántöltőket is.

20 etikett szabály, amit minden gyereknek meg kéne tanítani

Mi illik és mi nem? Ha ez kimarad egy gyerek tanulási folyamatából, abból később nagyobb gond is lehet.

A borosüveg utóélete - Így szépítsd vele otthonodat!

Te is rendszerint fájó szívvel dobod ki a szebbnél szebb borosüvegeket, a sok helyet foglaló borosdobozokat, de még a helyes kis parafadugókat is, mert nem tudod, mit kezdj velük? Mi most adunk néhány szuper DIY tippet!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Hűsítő nyári akciónk: 3 lapszám most csak 1185 Ft

Csak 1185 Ft