Glamping 4.0

Borítókép: Glamping 4.0
A glamping mozgalom hazai úttörője, a Nomád Hotel & Glamping május 28-án immár negyedszer bizonyítja be, hogy lehet más a nyári pihenés!

MI A GLAPMPING?

A glamping mozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotel & Glamping. A szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából született és olyan kempingezést jelöl, ahol a díszletek szemet gyönyörködtetőek, a bútorok kényelmesek, a kiegészítők hangulatosak és stílusosak, a szállások pedig nagyon különböznek a máshol megszokott keretektől. A természetközeli pihenés ma már köszönőviszonyban sincs a régi, fapados kempingezéssel, a kényelmi faktor beiktatásával pedig újra vágyott pihenési formává vált szerte a világon.

HOL PRÓBÁLHATÓ KI?

A kortárs kempingezésre a legjobb hazai példát a noszvaji Nomád Hotel & Glamping hozza. Az Eger melletti szálloda évről-évre bővíti különleges szállásainak számát. Hol egy sátorral, hol egy konténerházzal rukkol elő, idén három bűbájosan megújult faházzal lép a nagyközönség elé. A május 28-i, immár hagyományos közönségtalálkozó célja, hogy megkedveltesse ezt a trendi pihenési formát a nagyérdeművel és bemutassa azokat a bérelhető egységeket a Nomád Hotel területén belül, amelyek az életre szóló nyaralás ígéretével kecsegtetnek.

MIT KÍNÁLUNK EZEN A VASÁRNAPON?

Laza piknikezést, a pokrócon heverészés, a fűben ülés, a lassulás lehetőségét. Nem ígérünk koncerteket, és hangszórókból dübörgő zenét, mert azzal nem készülünk, de finom falatokkal igen. Békebeli piknik? Hívjuk annak a természet lágy ölén, ahol a zenei aláfestésről a madarak gondoskodnak.

KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOK:

ÉTEL-ITAL: A résztvevők élelmezéséről helyi vendéglátók és a Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalom néhány tagja gondoskodik. Standjával jelen lesz a Rosinante Étterem Szigetmonostorról, a Palkonyha Palkonyáról, a Chianti Étterem Veszprémből, a Babka Budapestről, az Ikon Debrecenből, a Baricska Csárda Balatonfüredről. A helyi ízvilágot az egri Macok Bisztró, illetve a Bar Italia képviselik, a borokról Bolyki Jani és Kovács Nimród gondoskodik.

ALTERNATÍV PROGRAMOK: Aki megnézné a falu egy másik attrakcióját, ejtőzhet Csernus Imre tavaly nyílt helyén, a Csendülőben, ami kávézó, bisztró, színház és nyugalmi zóna egyben. Ide a Nomád Hotelből nyitott szafaribusz szállítja az érdeklődőket, kár kihagyni! A Nomádba azonban érdemes visszatérni, mert idén workshopokban is erősítünk. Lesz gasztrovideó workshop, salátakészítő workshop, de salsa alaplépéseit is megtanulhatja, aki nyitott arra, hogy a szabadidejében képezze magát.

GYEREKKEL VAGYOK: jó neked, mert felnőttként is izgalmas program a MeseErdő! A Nomád Hotel & Glamping mellett, a tóréten, csodálatos környezetben, varázslatos erdei 7próba várja a kicsiket. A 10.00-kor kezdődő program a közösen átélt kaland mellett egy csodálatos belső utazásra hívja a résztvevőket, hogy közelebb kerüljenek önmagukhoz, félelmeik legyőzéséhez, erényeik megismeréséhez. Még több információ a MeseErdőről: noszvajirendezvenyek.hu

Időpont: 2017. május 28., vasárnap, 12.00–18.00

Regisztráció: az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni 2017. május 4-től lehet. (www.nomadhotel.hu)

Helyszín: a noszvaji Nomád Hotel &Glamping kertje, 3325 Noszvaj, Síkfőkút utca 5–7.

Dress code: laza, stílusos glampingszett. Kerékpár, pokróc, szalmakalap, kockásing és bármi, amit a műfaj elbír.