Újabb világszínvonalú pálinkát alkotott a Márton és Lányai

Borítókép: Újabb világszínvonalú pálinkát alkotott a Márton és Lányai
Több mint tíz éve, hogy a Márton és Lányai hangos sikert aratott az Irsai Olivérrel, mely az első szőlőpálinka volt a hazai piacon...
Forrás: Márton János és Bárány Péter

A márka most újabb magyar szőlőfajta aromáját zárta pálinkás üvegbe: Megalkotta a Tokaji Borvidékről származó furmint szőlőből készült pálinkáját.

Ahogy a Márton és Lányaitól megszokhattuk, a Furmint szőlőpálinkában a válogatott gyümölcsök és alapanyagok találkoznak a pálinkafőzés mestereinek tudásával, kísérletező kedvével és szakmaszeretetével. Ezek az emberi tényezők emelik a Márton és Lányait más pálinkamárkák fölé és teszik piacvezetővé. Márton János igazi „aromavadászként” nagy gondot fordít a jó gyümölcs kiválasztására és az aromák kicsalására is. A Furmint szőlőpálinkát egy tipikusan magyar szőlőfajta ízével koronázta meg, hogy ismét egy mindenki által felismerhető, rendkívüli színvonalú pálinka szülessen.

A Márton és Lányai termékek forgalmazója az idei évtől a Veritas Borkereskedés, a marketingstratégiáért és a kiemelt szerződésekért pedig Bárány Péter, a Rézangyal Kft. volt kereskedelmi igazgatója felel. Az együttműködés számos új piaci lehetőséget hozhat a márkának, azon viszont nem változtat, hogy a Márton és Lányai továbbra is valódi családi manufaktúraként működik, garantálva a páratlan minőséget és egyedi ízeket.

A vállalkozás nemcsak az ízek és a technológia terén törekszik folyamatos innovációra, hanem működésében is: Termékei szállításához Budapesten kizárólag környezetbarát, elektromos gépjárművet használ.

Tiszta gyümölcs,tiszta környezet