Újdonságokkal és új ifjúsági bútorcsaláddal vár a megújult soroksári kika!

Borítókép: Újdonságokkal és új ifjúsági bútorcsaláddal vár a megújult soroksári kika!
Kész Plaza lesz a megújult soroksári Kika!

A soroksári kika áruházban elsőként Extreme Digital üzlet nyílik és mostantól a lengyel Abra Meble bútorüzletlánc is képviselteti magát az átépített áruház földszintjén.

Otthon az életedben!
A vállalkozás saját márkákkal, logisztikai- és gyártókapacitással rendelkezik és a kika/Leiner csoporttal együtt világszerte 112.000 dolgozója van, tudtuk meg Ingo Schalk a Kika Lakberendezési Kft. ügyvezető igazgatójától. Magyarországon a Steinhoff csoporté a kikán kívül 51%-ban az Extreme Digital csoport, a Pepco kiskereskedelmi lánc és a lengyelországi Abra Meble bútorüzlet lánc, melynek első magyarországi üzlete nyílik meg április 20-án az áruházban.

„Személyes meggyőződésem, hogy az új koncepció, amelynek első mérföldköve a soroksári kika áruház, a jövő vásárlói szokásaihoz még jobban igazodik majd. Azzal, hogy a kika idén januárban elindította webáruházát, a soroksári kika áruházban elsőként, egy fedél alá került egy főként elektronikai cikkeket értékesítő, online vásárlás fókuszú Extreme Digital és a fiatalos, praktikus, kedvező áru bútorokat kínáló Abra Bútor üzlet, olyan lakberendezési bevásárlóközpontot hoztunk létre, ahol – reményeink szerint - szinte mindenkit ki tudunk szolgálni, ahol mindenki megtalálja ízlésének és igényeinek megfelelő bútorokat és lakberendezési kellékeket. Ebben a konstrukcióban a kika megőrzi ismert értékeit: A széles választékot, a lakberendezés területét érintő szakértelmét; a lehető legjobb minőséget és jó ár-érték arányt – mindezt magas színvonalú szolgáltatások biztosítása mellett. Hasonló átalakítások és felújítások várhatóak a közeljövőben minden kika áruházban.” tudtuk meg Ingo Schalk ügyvezető igazgatótól.

Áruház az áruházban

A soroksári kika áruházában nyitja meg tizenhetedik szaküzletét az Extreme Digital. Új üzletével a már bevált hibrid üzleti modelljét erősíti: tehát a vállalat népszerű online áruháza mellett hagyományos üzleteket is működtet. Ezekben a boltokban elég nagy raktárkészletből azonnal meg lehet vásárolni a legnépszerűbb termékeket, másrészt szakemberek segítenek a vevőknek a megfelelő termék kiválasztásában, de a hitelügyintézésben is tudnak segíteni.

„A helyszín sajátosságai nyomán arra számítok, hogy a soroksári üzletben különösen népszerűek lesznek a háztartási nagygépek, és a televíziók is, hiszen ezek mind olyan berendezések, amelyek elhelyezését pontosan meg kell tervezni a lakáson belül” – nyilatkozta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital társalapító ügyvezető igazgatója.

Megérkezett a Abra Meble fiatalos bútorcsalád!

Magyarországon is elérhetővé válnak a Lengyelországban már 25 éve népszerű Abra Meble bútor üzlethálózat fiatalos, színes és praktikus bútorai. A Steinhoff International csoporthoz tartozó Abra lánc Lengyelországban több, mint 100 üzlettel képviselteti magát, első magyarországi üzlete 1200 m² területen található a soroksári kika áruházban. A vállalat főként lengyel bútorgyártóktól, manufaktúráktól szerzi be az árukészletét, amely leginkább a nappali, étkező, iroda, ifjúsági és hálószoba bútorokból áll. 2011 óta az Abra már a Steinhoff International csoport égisze alatt működik tovább nagy sikerrel.

„Az Abra bútor első magyarországi üzlete április 20-án nyílik a soroksári kika földszintjén, a következő üzletnyitás pedig pár hónapon belül Budaörsön várható. A trendi, fiatalos, praktikus és megfizethető bútorok iránt nagy a kereslet, így a tervek szerint hazánkban 2019-re egy teljes, országos lefedettségű üzlethálózat épülhet ki.” Jelentette be Forrás Ákos az Abra Meble ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón.