Csábító műsor a szegedi csillagtető alatt

Csábító műsor a szegedi csillagtető alatt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Szegedi Szabadtéri Játékok idén is kihagyhatatlan előadásokkal vár. A Tosca címszereplője Rost Andrea, a Vízkereszt intrikusa Alföldi Róbert lesz.

Puccini népszerű mesterművével, a Toscával indul az évad a csillagtetős színházban, június 30-án. Az előadás címszereplője a gyönyörű szoprán, Rost Andrea lesz, aki azt bizonyítja majd: egész életünket a szenvedély vezérli, a világot pedig látszólag a férfiak, de igazából a nők irányítják.

Fergeteges előadás született tavaly az Ének az esőben hollywoodi musicalből. Idén visszatér az előadás a Dóm térre. Megelevenedik az álomgyár grandiózus hangulata, sőt, még az eső is elered: a jól ismert Singin’ in the rain alatt összesen 532 l víz zúdul esőcseppek formájában a színpadra.

Shakespeare vígjátékában, a Vízkereszt, vagy amit akartokban a bolondozás és a szerelem áll egymással szemben. Álruhák, hamis szerelmes levelek, szövevényes cselekmény, vidám csalafintaságok garantálják, hogy igazán jól szórakozzunk. A szereposztásban nem kisebb neveket találunk, mint Alföldi Róbert, Görög László, Pálmai Anna, Hernádi Judit, Bodrogi Gyula vagy Elek Ferenc.

Victor Hugo nagyregényéből született a varázslatos musical, A Notre Dame-i toronyőr. Fülbemászó Disney-dallamokkal és egy igazán szenvedélyes történettel andalít a produkció augusztusban. A Budapesti Operettszínházzal közös előadást Kerényi Miklós Gábor KERO® viszi színre. A csúf, ám csupaszív Quasimodo bőrébe a nemrég Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze címet is elnyerő Veréb Tamás bújik.

Előbb a könyv, aztán a film: magyar kötelező olvasmányok egy általános iskolai tanárnő ajánlásával

A tanárnő szerint a film jó kiegészítése is lehet egy-egy olvasmánynak.

Alacsony cukortartalmú hűsítők, amiket bátran ehetsz a kánikulában!

Közeleg az ősz, de még megjutalmaz minket az időjárás néhány forró nappal.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

5 lapszám Éva + 5 lapszám InStyle

Csak 2995 Ft