Egyedül és Együtt: TEDx-utazás a Müpában.

Borítókép: Egyedül és Együtt: TEDx-utazás a Müpában.
Egy nap magadért, hogy megtaláld a válaszaid!

Május 4-én egy újabb érzelmi és intellektuális utazás vár a Müpában. Tudd meg, mit lehet egyedül és mit érdemes együtt! Gondolkozz velük, hallgasd meg az előadók tapasztalatait és a szünetekben beszéld meg mindezt a csak a TEDx konferenciákra jellemző, színes közönséggel!

Egyedül és együtt.

Hiszen ez az a kérdés, amit már számtalan helyzetben tettünk fel mindannyian és sokan válaszolták már meg az emberiség története során: a kultúrától a politikáig, az üzlettől a szerelemig, az identitástól a megújulásig.

Egyéni vágyak vs hálózati összekapcsoltság

Különösen aktuális mindez a 21. század egyéni törekvései és közösségi mintázata metszetében. A mesterséges és a digitális technológiákat használó ember új világokat készül felfedezni, miközben épp saját magától kéne megóvnia bolygónkat.

Találd meg az új lehetőségeket az összehangoltságban egyedül és együtt a TEDxDanubia előadóival és közönségével! A jövőkutatástól az egészségügyön és művészeteken át a közügyekig több, mint 20 előadással várnak május 4-én a Müpában.

Pár kérdés, melyre választ kaphatsz majd:

Hogyan térhetnénk vissza a demokrácia gyökereihez, és kormányozhatnánk együtt korrupt politikusok nélkül?

Hol tart az űr meghódítása? Az Európai Űrügynökség Mars programjának kulcsfontosságú elemében involvált professzor mesél

Mely szervünk az, mire soha nem szoktunk gondolni, és amely meglepő tanulságokkal jár egészségünkre, hangulatunkra, boldogságunkra nézve?

Mit tanulhatunk attól, abból, akinek az a kihívása hogy a nyelvek határvonalain át közvetítsen?

Miért ne lehetne minden földlakónak ingyenes hozzáférése a világhálóhoz?

Részletes program és információk ide kattintva.