Itt az új Bourjois healthy mix!

Borítókép: Itt az új Bourjois healthy mix!
A Bourjois egészségesen ragyogóvá varázsolja sápad, fakó arcbőröd!

Energiával feltöltő formula

A Bourjois arra ösztönözte termékfejlesztőit, hogy vizsgálják felül a közkedvelt Healthy Mix alapozó formuláját, és ha lehetséges, tegyék még jobbá.

Az új, átdolgozott formula nyújtja mindazon előnyöket, mint elődje, a magas minőséget, friss illatot, de most még a fáradtsággal, fakósággal is felveszi a harcot és csodálatosan sugárzóvá teszi az arcbőrt.

Tökéletesen megfelel a mai nő igényeinek, az új formula vitaminokban és ápoló anyagokban is gazdag.

Az új, fáradtság elleni formulával rendelkező Healthy Mix C, E és B5 vitamint tartalmaz, ettől lesz a bőrszín ragyogó és egészséges. Az arcbőr láthatóan friss és sugárzóan üde.

Az új Healthy Mix
A alapozó pigmentszemcséit beburkolják a formula alkotóelemei, ezért lesz a smink természetes hatású, szinte észrevehetetlen, mely akár 16 órán át is kitart, feltölti a fáradt bőrt. A bőr üde, friss és akár 24 órán át is hidratált lesz, eltűnnek a szem körüli karikák, a pirosság, sugárzóan ragyogó lesz a végeredIgazán frissítő, krémes, könnyed, nem tömíti el a pórusokat, kellemes viselet – ilyen a megújult Healthy Mix alapozó. Finoman olvad a bőrbe, puhává és egyenletessé varázsolja. A bőr könnyedén lélegzik alatta, mintha nem is viselnénk. A selymes végeredmény szinte észrevehetetlen, nem képez éles határokat, nem csomósodik össze.

Pompás illatában tobzódnak a jellegzetes, pezsdítően friss jegyek, akár a termékcsalád többi tagjánál, felébresztik az érzékeket.

6 ultra-friss árnyalat, minden bőrszínhez megfelelő

A 6 árnyalat között mindenki megtalálja a bőrszínéhez legjobban illőt. Ultra-friss, ragyogó színek, melyek fokozzák a bőr egészséges kisugárzását.

Javasolt fogyasztói ár: 4399.-Ft