Keressük a Valódi Anya Pillanatokat avagy milyen anyának lenni 2017-ben?

Borítókép: Keressük a Valódi Anya Pillanatokat avagy milyen anyának lenni 2017-ben?

Anyává lenni olyan, mint felfedezni egy vadonatúj szobát egy olyan házban, amit addig úgy ismertél, mint a tenyeredet.

Napról napra, hétről hétre elkezded megtapasztalni, mennyi . Az anyaság olyan erő, amelyet nem ismertél azelőtt. Amitől képes vagy felkelni hajnalban, Szuperhallást kifejleszteni, amely egy moccanásból elárulja neked, mi fáj a gyereknek. Tanító lettél, nevelő, szakács, dietetikus, zsonglőr és anyatigris, ha kell – a szerepek úgy nőttek ki az úton, mint eső után a gombák, bármikor, amikor szükség volt arra, hogy megint valamiben jó legyél.

Néha talán reszkető kézzel. Néha teljesen csupasz idegvégződésekkel. Néha (sokszor) fáradtan, kimerülten, kétségek között. De ott vagy, megoldasz, vigasztalsz, átlátsz, szeretsz, és . Jót és rosszat is egyaránt.

Ezek a Valódi Anya Pillanatok. Nem tökéletesek, mint a filmekben, hanem szimplán és egyszerűen igaziak, és a végén, ha visszatekintesz, mindig ott van egy nagy adag öröm a nehézségek és kétségek mögött.

Kíváncsiak vagyunk a te történetedre is!

A tchibofamily.hu most helyet és teret ad annak, hogy – elvárások nélkül – minden anya elmesélhesse a saját történetét. Három népszerű blogger-szerzőnk, három különféle élethelyzetből osztja meg mindennapi történeteit. Látogass el az oldalra, és a sztorikban te is megláthatod magad, a bizonyosságaidat, a kétségeidet, a kihívásaidat és a semmihez sem hasonlítható örömeidet.

Persze, ahogy nincs két egyforma család, nincs két egyforma gyerek, természetesen nincs két egyforma anya sem. Mondd el, küldd el, és tedd hozzá a te történeted! Gyere, jelentkezz a tchibofamily.hu-n, nyerd meg értékes ajándékainkat, és legyél te a következő szerzőnk!

Részletek a tchibofamily.hu oldalon.