Egyedi Nixon órák, egyedi nőknek

Borítókép: Egyedi Nixon órák, egyedi nőknek
Fontos, hogy óraválasztáskor olyat válasszunk, ami illik hozzánk és életstílusunkhoz. Szerencsére, ha a Nixon márkáról van szó, mindenki találhat magának egy, vagy akár több kedvencet.

Vannak nők, akik tudják, hogy a személyes stílussal semmi nem vetekedhet. A Nixon Clutch órát nekik találták ki, hiszen a részletes számlapot egyszerű tok foglalja magában, tökéletesen párosítva az egyediséget a letisztultsággal. A számlap elrendezése nagyon modern, a dátumot 12 óránál, a hét napját 4 óránál jelzik az alszámlapok. Fekete, ezüst, rozé és arany változatban is elérhető.

Kenzi Leather kollekciójában az órák számlapja 26 mm átmérőjű, különlegessége a szíjban rejlik. A valódi bőrszíjon ugyanis egyedi polikarbonát bőrborítású szegecsek vannak. Fekete, kék, lila és fehér színben is biztosan visznek egy kis rock and roll életérzést a mindennapjaidba.

A Bullet Leather órák szíja valódi Saffiano bőr és céljuk kimondottan a feltűnőség. A számlap klasszikus és letisztult, egyedi guilloche mintázatú, 3 óránál kis dátum ablakkal. A Bullet Leather órák többféle színpárosításban kaphatóak, példátul ezüst-rózsaszín-fehér vagy rozé arany-fehér-kék színben.

Ha tehát új kiegészítőt vennél, mindenképpen nézd meg a Nixon egyedi óráit! Prémium óráik között biztosan találsz olyat, ami tetszik és illik a saját stílusodhoz.

További információ ITT