Vegyél részt a jelmezversenyen és nyerd meg egyikét a négy értékes LEGO® Batman™: A film szettnek!

Vegyél részt a jelmezversenyen és nyerd meg egyikét a négy értékes LEGO® Batman™: A film szettnek!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

J

Játssz velünk és nyerj értékes LEGO® Batman™: A film szettet!

Mindig légy önmagad... Kivéve, ha Batman™ lehetsz

Magyarországon 2017. február 9-én LEGO® Batman™ visszatér a mozikba, hiszen ezen a napon mutatja be a Warner Bros. Pictures és a LEGO Csoport a LEGO Batman: A film című animációs filmet. A LEGO Batman™: A film alapján készült nagyszerű és izgalmas új készletek a játékboltok polcain is megjelentek már a napokban.

Játssz velünk a LEGO® jelmezverseny játékunkban (ITT a Facebookon), és légy te az egyik, aki megnyerheti az egyikét a négy értékes LEGO® Batman™: A film szettnek!

A nyereményjáték lezárult! A jelentkezők jelmezei zsűrizés alatt állnak! A nyerteseket hamarosan értesítjük és közzé tesszük!

BATMOBIL™:
A Batmobil™(70905) készlettel játszva beugorhatunk a Batmobilba Batman™ és Robin™ mellé, verseny üzemmódba állíthatjuk azt, és kilőhetünk a járgánnyal. Ha bármilyen akadály állja el az utat, a járgány egy kattintással mindenen átgázoló óriáskerekű járművé változtatható.

Kép

JOKER™ GENGSZTER AUTÓJA:
A Joker™ gengszter autója (70906) készlettel játszva Batgirl™ oldalán üldözhetjük a hírhedt Joker-járgányt. Joker™ Harley Quinnel™ száguldozik Gotham City-ben, és mindenütt gaztetteikkel rémítik az embereket. Óvakodj a csomagtartóban elrejtett sorozatlövő fegyverektől!

Kép

BETÖRÉS A DENEVÉRBARLANGBA:
A Betörés a Denevérbarlangba (70909) készletben Batman™ barlangját kell megvédeni a Pingvin™ Kacsamobiljának támadása ellen. A Pingvin a Kacsamobillal betört a barlangba, hogy Batman összes titkát leleplezze! Meg kell keresni a gonosz behatolókat a Batcomputer képernyőjén és felkészülni az ütközetre.

Kép

BATÁR:
Mentsd meg a bajba jutott ünneplőket Batman™ segítségével a Batár (70908) készletben! Joker™, Méregcsók™ és az indaszörny betörtek Gordon parancsnok születésnapi bulijára és túszokat ejtettek. Itt az idő, hogy beugorjatok Batman mellé a félelmetes Batár pilótafülkéjébe, hogy a túszokat kiszabadítsátok.

Kép

Hogyan játssz?


Töltsd fel az Éva magazin EZEN Facebook posztja alatt hozzászólásként gyermeked jelmezes fényképét, és máris részt veszel a nyereményjátékban!

Fontos: A jelmeznek LEGO által inspiráltnak kell lennie (lehet akár saját készítésű LEGO jelmez, vagy kapcsolódjon a jelmezhez egy jellegzetes LEGO kiegészítő, de a lényeg, hogy a LEGO "jelenség" felfedezhető legyen a jelmezen)!


A 4 legjobb jelmezes fotó beküldője garantáltan a boldog tulajdonosa lesz 1-1 értékes LEGO® Batman™: A film szettnek.

Tekintsd meg a nyereményeket nagyobb felbontású képekben!

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
LEGO BATMAN nyereményjáték

Néhány ötlet a Pinterestről:

Ha a 3 évesek Facebookoznának…

...akkor vajon milyen státuszokat posztolnának? Egy blogger megpróbálta elképzelni, hogyan adnának hírt a nap fénypontjairól a kisgyerekek, íme az eredmény.

A legfinomabb csokis keksz receptje TÜCSÖKLISZTTEL. Igen, ez az, aminek látszik, és most már te is elkészítheted!

Borítékoljuk, hogy néhány éven belül elképesztően menő lesz ez a fontos fehérjeforrás!

Sárosdi Lilla megnevezte a zaklatóját

A színésznő azt is elmondja ebben a videóban, hogy a korábbi elhatározásával ellentétben miért döntött így.

Télen is csobbannál a Balcsiban? Semmi akadálya!

Hurrá! Már télen is mártózhatunk a Balatonban a szigligeti strandon.

Nálunk egyértelműen Harrison Ford Halloween-szettjei viszik a pálmát

Ennek a pasasnak aztán van humor a tarsolyában!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft