Milyen konyhai robotot válasszak?

Borítókép: Milyen konyhai robotot válasszak?

Minden, a konyhában tevékenykedő embernek – legyen nő, vagy férfi – sokat segít, ha olyan felszerelése van a konyhában, mellyel finom és friss alapanyagokból még finomabb fogásokat készíthet. Ehhez olyan konyhai robotgépekre van szükség, melyek megbízhatóan működnek és könnyen kezelhetőek. Fontos, hogy minden igényünket kielégítő, számunkra tökéletesen megfelelő gépet találjunk, amely minden funkciót magában foglal, amire szükségünk van.
Ilyen például a Panasonic MK-F800 konyhai kisgépe.
Aprításra, illetve szeletelésre kiválóan használható. Sok olyan hozzávaló van, melyet kézzel nehéz szeletelni, vagy nem szeretjük aprítani. Gondoljunk csak a hagymára. Hány trükköt próbálunk ki időről-időre, hogy megpróbáljuk elkerülni a hagyma okozta könnyezést? Nos, ez az okos kis konyhai robotgép megoldást nyújthat többek között erre a problémára is. Természetesen emellett számos előnye van a konyhai aprítógépeknek.

A turmixgépek és egyéb konyhai kisgépek között az aprítógép több funkciót is ellát, így minden szempontból nélkülözhetetlen egy háztartásban. Az idő- és energia-megtakarítás mellett esztétikai élményt is nyújt. Könnyen használható, nem igényel semmilyen külön ismeretet a használata és a programozása sem.
A Panasonic MK-F800 háztartási robotgépe 5 programozható funkcióval rendelkezik, így személyre szabható az irányítás. Az automatikus menüben egyetlen gombnyomással hozzáférhetőek a funkciók, kezelése egyszerű. Az érintőképernyőhöz hasonló üveggombok kifinomult megjelenést kölcsönöznek a konyhai aprítógépnek és ennek köszönhetően könnyen is tisztíthatóak, ami fontos, hiszen aonyhában gyakran előfordul, hogy főzés közben szükségtelennek találjuk a folyamatos kéztörölgetést. Mivel késes robotgépről van szó, természetesen rozsdamentes acélpengékkel kapható. Könnyen tisztíthatóak, akárcsak a készülék összes többi tartozéka.

A BPA-mentes Eastman Tritan poliészter kehely és kehelytető tökéletesen illeszkedik, így magas nedvességtartalmú hozzávaló esetén (például egy lédús gyümölcs) sem kell attól tartanunk, hogy mellécsöpög az értékes nedű. A BPA-mentes poliészter pedig lehetővé teszi, hogy akár kisgyermekek, sőt csecsemők részére is ezzel a multifunkciós konyhai robotgéppel készítsük el a reggelit, vagy uzsonnát. 13 sokoldalú tartozékkal rendelkezik, ezek természetesen szintén BPA-mentesek és könnyen tisztíthatóak.
Masszív öntött alumíniumváz védi a precíziós szerkezetet, hogy biztosan tartósan és hosszútávon használhassuk a Panasonic új fejlesztését. Szintén ennek köszönhetően felemelni is könnyű, így akárhol van rá szükségünk, vagy ha útban van, könnyen és gyorsan arrébb tehetjük.
33 funkciót képes ellátni, tehát nagyon sokoldalú gépről van szó. A konyhai robotgép teszten mind a 33 felhasználási módban kiválóan teljesített. Ezek között azonban nem csak a szeletelés és az aprítás található meg, a gép rendelkezik dagasztólapáttal, habverőkéssel, citruspréssel és salátacentrifugával is. A 33 funkció négy különböző gyorsasági beállítással alkalmazható. A szeletelés, aprítás mellett tehát akkor is remek választás ez a multifunkciós robotgép, ha szeretnénk elkötelezni magunkat az egészségesebb életmód mellett.
Vásárláskor nagyon fontos, hogy minden fent már említett szempontot figyelembe vegyünk, úgymint: felhasználhatóság, teljesítmény, ár-érték arány, valamint a különleges igényeinket is bátran helyezzük előtérbe. A 33 funkció és a variálhatóság biztosítja számunkra, hogy minden elvárásunknak eleget tegyen.
Az egyedi formatervezés és a kifogástalan működés kétségtelenül jellemzi a Panasonic MK-F800 konyhai robotgépét. A piac többi, ugyanebbe a kategóriába tartozó konyhai kisgépével összehasonlítva, a Panasonic konyhai aprítója kiemelkedő. Mind külsőben, mind teljesítményben tökéletesen kielégíti az igényeket. Akár aprításhoz, akár dagasztáshoz szeretnénk használni, biztosak lehetünk benne, hogy erre a gépre hosszútávon, megbízhatóan számíthatunk. Remek választás mindenkinek, aki finom, otthoni ízekre vágyik